У Полтаві виступив Сергій Підкаура, гітарист гурту The Вйо та Наталі Могилевської

Дозвілля
Валентина Зайченко15 січня 2011 о 13:393050 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві виступив Сергій Підкаура, гітарист гурту The Вйо та Наталі Могилевської
Фоторепортаж. 14 січня у Полтаву зі своїм новим проектом «Без фільтру» приїхав з концертом Сергій Підкаура.


Сергій відомий в Україні музикант та композитор. Колишній гітарист гурту «The Вйо» вже 11 років співпрацює з Наталею Могилевською. Багато її пісень написав саме Підкаура. Крім цього, він пише й іншим зіркам, наприклад, Олександру Пономарьову. Разом з ним Підкаура виступав на Євробаченні в ролі гітариста.

На концерті у полтавському рок-н-рол кафе «Villa Крокодила» музикант  разом зі своїм гуртом «Без фільтру» виконав пісні з власного репертуару, та з репертуару Наталі Могилевської.

Сергій Підкаура під час концерту кілька разів висловив велику радість від того, що бачить у залі багато знайомих облич, друзів, колишніх колег. Адже родом музикант з Кобеляк Полтавського району, тому у Полтаві відчуває себе на Батьківщині. Зокрема, у залі він привітав колишнього бас-гітариста гурту «The Вйо», який зараз керує одним з ринків Полтави.



Програма виступу тривала годину, кілька разів співака викликали на біс, дівчата, навіть подарували йому квіти. Хоча Сергій зі сцени кілька разів повторив, що засмучений від того, що ніхто не танцює, та все ж в кінці подякував за теплий прийом полтавцям, адже аплодисментів вистачало.

Інтерв’ю та відео з концерту.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter