Переможець Танцюють всі-3 розповів про свою божевільність та докори сумління

Новини
Валентина Зайченко22 січня 2011 о 11:451748 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Переможець Танцюють всі-3 розповів про свою божевільність та докори сумління
Фото та відео.
Олександр Геращенко на прес-конференції у Полтаві зізнався, що не захворів зірковістю, що може залишитися в Америці і що його вважають божевільним.

Нагадаємо, Олександр Геращенко переміг у телешоу «Танцюють всі-3», виграв 300 тисяч гривень та поїзду до Америки для вдосконалення хореографії.



Олександр Геращенко годину відповідав на питання журналістів в обласному центрі. Що правда не на всі. На питання щодо того, чи зайняте його серце, він відповідати відмовився. Як відмовився детально розповідати і про гроші, які він отримав. На усі інші питання відповідав розширено і «приправляючи» свою мову веселими розмовними жаргонами.

Про зірковість

– Я носа не задер, бо знаю, що на кожного кращого знайдеться ще кращий. Тому в цьому немає сенсу. Але про всяк випадок попередив брата, щоб той мене стукнув по голові, якщо таке раптом станеться, – зізнався Олександр Геращенко.

Про рідне місто

Олександр виріс в Хоролі, навчався в Гадячі, працював у Комсомольську. Розповів, що кожне з цих міст дуже його підтримувало під час шоу.

– З Комсомольску до мене приїжджали на ефіри друзі з танцювального колективу «Глорія» з будинку культури, де я працював. З Гадяча з групою в 35 осіб цілим автобусом приїжджав мій улюблений викладач, а весь Хорол напився, коли оголосили, що я виграв, – посміхається Олександр.

Попри все це, повертатися у Хорол Олександр не хоче. Сказав, що потрібно розвиватися і йти вперед, а не назад.

– Я багато працював для того, щоб вирватись далі. І повертатися назавжди в Хорол, чи продовжувати професійну діяльність там не хочу. Хочу йти далі. А в Хорол хочу приїжджати до мами в гості на галушки, відпочивати.



Про Америку

– Я дуже хочу поїхати, щоб «прокачатися», тобто вдосконалити свою майстерність у суперпрофесіоналів. Але коли саме відбудеться поїздка, ще не знаю, – сказав переможець шоу.

На запитання, чи прийняв би Олександр пропозицію залишитись в Америці, він відповів, що таке може трапитись

– Я хочу використати свій шанс, якщо буде якась пропозиція і гарні умови, то можливо і залишусь. Але точно не знаю, як буду діяти. Адже все ж таки то чужа країна, чужі люди, чужі традиції і мова. Все ж таки хочеться набратися там досвіду і приїхати в Україну, адже тут усі мої друзі і всі рідні.

Вивчати мову перед поїздкою в Америку Олександр не має часу. Говорить, що у школі англійську знав добре, але вже забув. Головне для нього танці, тому не хвилюється за мову, хоча й не проти повторити англійську.

Про кров та конфлікти на шоу



Як розповів переможець телешоу, через багатогодинні репетиції та виснаженість у нього часом навіть йшла кров.

– Ми могли ночами не спати перед відповідальними концертами, репетирували зранку до ночі, що інколи в мене навіть йшла носом кров. Але навіть у таких умовах ніяких суперечок чи конфліктів не було. Ні з учасниками, ні з керівництвом проекту, – зізнався Олександр.

Про божевільність

–Я танцюю всюди, де чую музику. Можу почати рухатись і в черзі в магазині, і просто йдучи по вулиці. Через це мене інколи вважають божевільним, – розповів Олександр.



Про докори сумління

– Мене гризе совість, якщо я купую щось таке, чого раніше не міг собі дозволити. Бо я знаю як це, коли живеш небагато і не можеш собі багато чого дозволити, – розповів Олександр.

Наприкінці прес-конференції Олександр запитав, чи є у залі присутні від газети «Коло». Коли журналіст підняла руку, то переможець танцювального шоу почав дякувати «Колу» за постійну підтримку, яку він відчував від редакції під час усього на проекті.

Про свою вдячність Сашко погодився розповісти ще раз на камеру

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter