У березні у Полтаві збільшиться кількість кільцевих тролейбусів

Новини
1 лютого 2011 о 16:41974 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У березні у Полтаві збільшиться кількість кільцевих тролейбусів
На позачерговій сьомій сесії міської ради міський голова повідомив про закупівлю 10 нових тролейбусів у березні поточного року.

Фото зі сайту uk.wikipedia.orgФото зі сайту uk.wikipedia.org

Тобто вже скоро у Полтаві їздитиме 11 кільцевих тролейбусів.

Один новий тролейбус коштує не менше 1 мільйона 600 тисяч гривень.

- Які саме закуплятимемо тролейбуси ще остаточно не відомо, - повідомив Ігор Верига, начальник відділу з питань транспортних перевезень та зв'язку міськвиконкому Полтави. - Проте я думаю, що переважно це будуть низькопольні. Адже вони є зручними для людей, з фізичними вадами. Тож, коли вирішуватиметься це питання, будемо пропонувати саме такі тролейбуси. Проте знову ж таки все упирається у вартість відповідного транспортного засобу. Адже новий тролейбус коштує не менше 1 мільйона 600 тисяч гривень. А хочеться, щоб покупка була якісною і недорогою.

Нагадуємо, поки що у місті по маршруту «Кільцевий» працює лише один тролейбус. Він рухається лише в одному напрямі, починаючи із зупинки «Героїв Сталінграда» і прямує до центру міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter