За півдня кастингу до шоу Народна зірка-4 потрапила лише одна полтавка

Фото
Валентина Зайченко4 лютого 2011 о 16:291814 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За півдня кастингу до шоу Народна зірка-4 потрапила лише одна полтавка
Сьогодні до 19.00 проходитиме кастинг до четвертого сезону телевізійного шоу «Народна зірка-4», що проходить на ТРК «Україна». 
До обіду у списках значилось вже 115 полтавців.

– Для Полтави це неочікувано велика кількість бажаючих, – сказав режисер кастингової групи каналу «Україна»

Але до 13.00 з 30 тих, кого прослухали, «зірку» дали лише одній дівчині, Олені В’юнь. «Зірка» означає, що 19 лютого юна полтавка поїде на фінальний кастинг у Київ.

У залі Будинку науки і техніки людно і тісно. З усіх кутків чується спів.  На кастинг прийшли як молодь, так і доволі літні люди. Серед учасників журналіст впізнала деяких музикантів, співаків, акторів Полтави.

Кастинг «народної зірки» пройшов поки що лише в Луганську. Сьогодні проходить у Полтаві та Донецьку.

До Полтави приїхали музичні експерти, які відразу повідомляють учасникам пройшли вони чи ні. Якщо ні, то учасникам вказують на їх помилки і прощаються. Загалом, більшості відмовляють. Деякі полтавці не розуміють, чому їм відмовили у подальшій участі, адже були впевнені в своїх силах і вважали себе гарними співаками.