У Полтаві від сьогодні можна поскаржитись SМS-кою на працівників ДАІ

Авто
Валентина Зайченко11 лютого 2011 о 10:231157 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві від сьогодні можна поскаржитись SМS-кою на працівників ДАІ
В управлінні Державтоінспекції запроваджено додаткову систему інформування громадянами посадових осіб щодо неправомірних дій працівників ДАІ та інших ситуацій. 
На неправомірні дії працівника ДАІ можна поскаржитись, написавши повідомлення    Фото з mylove.ruНа неправомірні дії працівника ДАІ можна поскаржитись, написавши повідомлення Фото з mylove.ru

В управлінні Державтоінспекції запроваджено додаткову систему інформування громадянами посадових осіб щодо неправомірних дій працівників ДАІ та інших ситуацій. Від сьогодні це можна зробити у режимі SМS-повідомлень на мобільний  телефон  050 346 04 10.

– Поки що повідомлень на цей телефон не надходило, адже нововведення діє з сьогоднішнього дня. Ми ще не знаємо, як його сприймуть громадяни, – говорить Юрій Старченко, начальник чергової частини УДАІ України у Полтавській області. – Цей телефон завжди знаходитиметься у черговій частині, яка працює цілодобово. Кожного ранку усі повідомлення, що будуть надходити, ми будемо доводити начальнику управління. Повідомлення будуть записуватися в архів і зберігатися там деякий час. Кожну інформацію, яка надійде, будуть перевіряти. Звичайно, краще, якщо вона не буде анонімною. Для покращення реагування на такі повідомлення з нашого боку прохання вказувати особисті дані. Для того, щоб ми могли після перевірки надати відповідь людині. Але якщо  будуть і анонімні повідомлення, вони все одно будуть розглянуті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter