Двоє дітей загинули в ДТП, серед них – 16-річна полтавка

Новини
Валентина Зайченко15 лютого 2011 о 11:521360 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У цьому авто родина їхала додому у Київ разом з племінницею з Полтави Фото з сайту dai.poltava.ua13 лютого близько 14.00 на 173 кілометрі автодороги Київ-Харків сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули двоє дітей.
Ще одна дитина та двоє дорослих отримали травми.



Поблизу села Іванівка Лубенського району, сполученням Київ-Харків в напрямку Харкова рухався автобус «Мітсубісі». Йому на зустріч рухався легковий автомобіль марки «КІА».

Як повідомляють правоохоронці, водій «КІА» не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом.

Як вдалося дізнатися, київська родина (чоловік, дружина та двоє їхніх дітей) їхала з Полтави додому у столицю. З ними в авто знаходилась племінниця жінки, 16-річна полтавка, яку вони взяли погостити.

Дівчина навчалась у полтавській школі-гімназії №31. Після закінчення 9-го класу вступила до коледжу.

– В результаті ДТП 16-річна полтавка та 2-річний син водія загинули на місці. 9-річна донька київської родини отримала травми, як і її батьки, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВС України у Полтавській області.

Відомо, що 39-річний водій отримав перелом правого стегна. 36-річна жінка отримала перелом лівого передпліччя, забій грудної клітки. Їх 9-річна донька отримала перелом нижньої треті лівого плеча. Постраждалі доставлені каретою швидкої медичної допомоги до Лубенської лікарні.

В автобусі, з яким зіткнувся легковик, знаходилися 42 пасажири та 3 особи екіпажу. Потерпілих в автобусі немає.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група міліції, яка ретельно вивчає обставини події та з’ясовує причини ДТП.

Порушена кримінальна справа за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).



?

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter