У Полтаві через пожежу хлопець з поламаною рукою вистрибнув з другого поверху

Новини
Валентина Зайченко28 лютого 2011 о 14:131138 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві через пожежу хлопець з поламаною рукою вистрибнув з другого поверху
Нагадаємо, сьогодні 28 лютого близько 7-ї ранку у Полтаві сталася пожежа. Нещодавно стали відомі подробиці випадку.
Чоловіка від смерті врятував сусід Пожежа сталася у будинку на вулиці Шевченка, 116 на першому поверсі двоповерхівки. – Пожежу помітив 22-річний хлопець з сусідньої квартири, який близько 6-ї ранку виходив з дому на роботу. Хлопець помітив як із сусідньої квартири йшов дим. Він вибив двері. На підлозі лежав сусід. Хлопець виніс його на вулицю, привів до тями, потім побіг викликати пожежників, – розповіла Світлана Рибалко, помічник начальника ГУ МНС України у Полтавській області. – 54-річний чоловік був нетверезий. Він признався, що палив у ліжку. Як говорять сусіди, він часто зловживає алкоголем. Малолітніх дітей виносили через вікно Після того, як у квартиру через вибиті двері почало різко поступати повітря, полум’я розгорілося дуже швидко. Люди, які проживали на  другому поверсі, опинилися у небезпеці. – На щастя, пожежники приїхали швидко. У квартирі, яка знаходиться над тією, що зайнялася, проживала родина – мати та четверо дітей, троє з яких малолітні (двоє шестирічних та дворічна дитина). Їх рятувальники виносили через вікно, за допомогою спеціальної драбини, – повідомила Світлана Рибалко.

Фото (4 шт.) надані ГУ МНС України у Полтавській областіФото (4 шт.) надані ГУ МНС України у Полтавській області

Хлопець, рятуючи себе, вистрибнув з другого поверху У нього вже була поламана рука. Гіпс потрібно знімати через тиждень. Після стрибка чудом хлопець нічого більше собі не зламав. – Цей хлопець, почувши запах диму, відкрив вхідні двері, побачив, що диму дуже багато, зачинив їх з середини і вистрибнув з вікна своєї квартири. Одягнений він був лише у футболку та домашні штани. Хлопець побачив, що вже приїхали рятувальники, підійшов до них на вулиці. Ті спитали, чого він стоїть майже роздягнений, на що він відповів, що у сусідньому будинку живе його бабуся, до якої згодом і пішов, – розповіла Світлана Петрівна. Пожежники, рятуючи людей, перевіряли кожну квартиру. Дійшла черга і до помешкання хлопця, що вистрибнув. – Він не повідомив, що сталося і пожежники подумали, що у квартирі хтось постраждав і не може відчинити двері. І їм довелося їх вибити. Коли ж вони побачили відчинене вікно, то все зрозуміли, – розповіла Світлана Рибалко. Врятований чоловік навряд чи дякуватиме своєму рятівнику-сусіду – Чоловік вів себе не дуже адекватно. Постійно змінював свої покази. Спочатку говорив, що він сам вибрався з палаючої квартири, потім, що горить квартира взагалі не у нього, а у інших. А в нього нічого не горить, – сказала Світлана Рибалко. Ймовірна причина пожежі – паління у ліжку. Але остаточно скажуть експерти. Після чого матеріали будуть передані до правоохоронних органів. До речі, у цьому будинку, якому вже багато років, мешканці нещодавно зробили ремонт у під’їзді за власний кошт. – Вони вирішили не чекати, поки ЖЕД виділить кошти і скинулися самі і зробили ремонт у під’їзді, – розповіла Світлана Рибалко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter