У Полтаві на честь Масляної глядачів годували варениками та випічкою прямо на концерті

Дозвілля
Валентина Зайченко6 березня 2011 о 23:521047 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на честь Масляної глядачів годували варениками та випічкою прямо на концерті
6 березня у Полтавському міському будинку культури відбувся безкоштновний концерт на честь Масляної.
Хоча у залі половина місць пустувала, та це не заважало глядачам гучними оплесками та викликами "Браво" проводжати майже кожний номер програми. На сцені цього дня виступали колективи з Гадяча з театралізованим дійством на тему Масляної та вокальний етнічний акапельний колектив "Стрибожі внуці" з Полтави.

Гадяччани радували глядачів напрочуд професійним виступом, як акторською майстерністю, так і танцями та піснями. Чого кошутвала тільки гра на кількох видах сопілок в одному з номерів. Всидіти на місці було досить важко. Крім цього, гості з Гадяча частували глядачів у залі варениками з сиром та випічкою, що не могло остаточно не схилити зал на  сторону колективу.

Заключною частиною концерту був виступ дівчат з гурту "Стрибожі внуці". Їх виконання у народній манері просто підкупило глядачів. Зал аплодував не припиняючи та кричав "Браво!" після кожної пісні. Гурт виконав народні пісні так, що нікого не залишили байдужими.