Мер Полтави заперечує інформацію, що собак труять комунальні служби

Новини
Валентина Зайченко9 березня 2011 о 15:581003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Волонтери намагился врятувати тваринНагадаємо, 5 березня на Центральному ринку невідомі труїли собак.




Є інформація, що про знищення собак було відомо за три дні до цього. Люди говорять, що причетними до отруєння можуть бути комунальні служби або нове керівництво ринку.

Директора ринку на час візиту журналіста на місці не було. Його мобільний телефон не відповідає. Його думку з цього приводу дізнатися не вдалося. Але організація захисників тварин у Полтаві також намагалась поспілкуватися з Юрієм Непорадою. Але, за словами Майї Матвєєвої, голови наглядової ради Центру захисту живої природи, Юрій Непорада відмовився спілкуватися з захисниками тварин і навіть не захотів представитися.

Міська влада заперечує причетність комунальних служб до вбивства тварин



– Я можу запевнити на 100%, що за моєї каденції служба КАТП не вбиває тварин. У мене вдома три собаки, кішка, папуга та шиншила. Тому зрозуміло, яке моє відношення до тварин – я їх дуже люблю, – сказав Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Олександр Мамай повідомив, що співпрацює з захисниками тварин.

– Міська влада буде допомагати організації захисників тварин. Я вже вів переговори з супермаркетами Полтави, щоб ті надавали прострочені продукти для годування безпритульних тварин. Крім цього, я сказав представникам захисників тварин, щоб вони обирали земельну ділянку для притулку, надавали мені план дій і затверджую його. І ми починаємо всі плани втілювати у життя, – повідомив мер.

У КАТП також запевняють, що не причетні до вбивства собак

– Ми не вбиваємо собак на вулиці, а лише забираємо їх у притулок. Про випадок на центральному ринку чули, бо виїжджали забирати пару трупів собак. Але не вбивали їх, – відповіли у КАТП.

Хоча місяць тому десяток полтавців стали свідками, як працівник КАТП вбив собаку, у якої були новонароджені цуценята.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter