В ЄС виступають за надання Україні безвізового режиму на час Євро-2012

Новини
Валентина Зайченко5 квітня 2011 о 11:24964 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з tsn.uaУкраїна неспроможна до початку Євро-2012 виконати всі вимоги, висунуті ЄС в якості обов'язкових умов для встановлення безвізового режиму.


Виконавчий директор Східного комітету німецької економіки доктор Райнер Лінднер пропонує призупинити дію візового режиму між ЄС і Україною на час проведення чемпіонату Європи з футболу.

Один з керівників впливової німецької структури стверджує: Україна неспроможна до початку Євро-2012 виконати всі вимоги, висунуті ЄС в якості обов'язкових умов для встановлення безвізового режиму між Європейським союзом і Україною.

"Давайте зважимося на наступний, сміливий крок і призупинимо дії візового режиму для українців на час проведення ЧЄ з футболу, або, як мінімум, скасуємо консульські збори за оформлення віз. Якщо не вдасться досягти згоди у рамках ЄС, то ініціативу в цьому питанні повинна взяти на себе Німеччина", - заявив Лінднер.

За словами Лінднера, "наша кінцева мета - це скасування візового режиму... Чемпіонат Європи допоможе нам збудувати нові мости між Німеччиною, ЄС і Україною. Позитивним сигналом міг би стати безвізовий режим для жителів України на час проведення Євро".

Східний комітет німецької економіки було засновано у 1952 році як колективний орган кількох головних об'єднань підприємницьких спілок Німеччини. У якості засновників Комітету виступають, зокрема, Федеральний союз німецької промисловості, Федеральна спілка німецьких банків, Об'єднаний союз німецьких страховиків. Східний комітет німецької економіки виступає в ролі посередника німецьких підприємств на ринках Росії, України, Білорусі, Південно-Східної Європи, Центральної Азії та Кавказу, сприяє розвитку економічних зв'язків між цими регіонами і Німеччиною.

За матеріалами tsn.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter