З вересня освітянам підвищать зарплату

Новини
Валентина Зайченко6 квітня 2011 о 15:301270 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з www.gorodkiev.com.uaЗ вересня освітянам підвищать зарплату, хоча викладачів вузів це не стосується.




Згідно з новою постановою Кабміну, педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-III рівнів акредитації, інших установ і закладів незалежно від відомчого підпорядкування отримають надбавку розміром у 20% до посадового окладу. Постанова набуває чинності 1 вересня 2011 року, і нею всіх зазначених вище педпрацівників прирівняють до вчителів, яким зарплату підвищили ще 5 жовтня 2009 року.

Та вчителі переймаються, адже в документі сказано, що втрачає чинність постанова 2009 року, тож виходить, що до вересня педпрацівники отримуватимуть зарплату на 20% меншу.

За словами заступника голови обкому профспілки працівників освіти Богдана Чортика, зарплата вчителів не зменшиться, вони і надалі отримуватимуть надбавку, призначену 5 жовтня 2009 року. Просто нарешті усунуто несправедливість щодо всіх вихователів, працівників дошкільних навчальних закладів, коледжів, яким тоді зарплату не підняли. Хоча нова постанова не стосується працівників вузів, які жодних надбавок не отримають.

За матеріалами vidido.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter