Анонімні алкоголіки Полтави на 15-ту річницю руху влаштували гуляння на тверезу голову

Новини
Валентина Зайченко11 квітня 2011 о 15:15991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Учасники руху не фотографуються обличчям, адже усі мають правво лікуватися анонімно, не називаючи свого місця роботи, справжнього імені тощо (Фото Дмитра Колосова)9-10 квітня в Полтаві Рух анонімних алкоголіків святкував 15-ту річницю свого заснування.




Урочисте відкриття конференції відбулося в приміщенні заводу “Лтава” та зібрало більше 200 чоловік – як людей, які успішно одужують від алкоголізму так і їх родичів, також були присутні лікарі-наркологи, психологи та інші представники медицини.

На конференцію приїхали гості з усієї України, а також з Росії та Молдови.  Учасники зі сцени ділилися досвідом та дякували один одному за підтримку, наголосили, що в Полтаві дуже сприятлива атмосфера для одужання від алкоголізму, духовного зросту та самовдосконалення.

– Сьогодні виповнюється 10 років, як я кинула пити і я щаслива тим, що відзначаю цю дату саме в Полтаві! Адже тут дуже приємні та душевні люди,  – зазначила Людмила з Санкт-Петербургу.

Лікарі дякували організації за допомогу у лікуванні від алкоголізму



Сергій Косяченко, завідуючий кризовим відділенням Полтавського обласного наркологічного диспансеру подякував Анонімним Алкоголікам за допомогу в нелегкій праці нарколога.

"Я дуже радий, що в нашому місті є така організація, яка значно полегшує нашу роботу та є нашим постійним партнером. Адже, якщо б не було вас – всіх тих, хто присутній в цій залі потрібно було б лікувати нам! І я не впевнений, що офіційній медицині вдалося б створити таке диво, яке робите ви", сказав лікар на ювілеї, повідомив Дмитро Колосов, менеджер благодійної асоціації "Світло Надії"

Анонімні алкоголіки на тверезу голову влаштували спектакль та танцювали дискотеці

Після конференції всі присутні мали змогу поспілкуватися між собою на групах самодопомоги, відвідати екскурсії, а ввечері відбувся спектакль, організований власними силами учасників АА та дискотека, під час якої присутні довели, що відпочивати та розважатися можна і на тверезу голову.

Якщо вашу родину спіткала проблема алкоголізму – не поспішайте кодуватися або йти до чаклунів – спробуйте спочатку звернутися за допомогою до людей, які вже подолали цю хворобу і зараз допомагають іншим справитися з цією бідою, наголошують члени Руху АА.

Телефон для консультацій: 050 635 99 32 Сергій

На сайті благодійної організації «Світло Надії» www.lightofhope.com.ua також можна знайти цікаву інформацію та контакти для тих, хто хоче позбавитись алкогольної або наркозалежності.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter