У Полтаві спіймали крадіїв металу: мати з малолітнім сином розпилювали вагони

Новини
Валентина Зайченко19 квітня 2011 о 13:541222 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У Полтаві спіймали крадіїв металу: мати з малолітнім сином розпилювали вагони Фото: delo.ua Відео. Нещодавно правоохоронці затримали матір з 10-річним сином, які спилювали металеві запчастини з вагонів у Ворсклянському парку.

Затримання відбулося під час проведення оперативно-профілактичних заходів співробітники кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на станції Полтава.

На території Ворсклянського парку, де знаходяться вагони, які тимчасово не використовуються, спіймали «на гарячому» матір і сина, в сумці у яких були спиляні металеві запчастини з вагонів.

Процес виглядав так: хлопець стояв і дивився щоб нікого не було, а мати пиляла запчастини. Але зі «здобиччю» далеко піти вони не змогли, оскільки їх затримали правоохоронці і доставили до чергової частини Лінійного відділу на ст. Полтава. Саме там встановили особи затриманих і те, що вони рідня, повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу на станції Полтава.

З’ясувалось також те, що мати на даний час не працює, крім сина має ще дворічну доньку, яку залишила у батьків, а сама разом з 10-річним сином взяла пилку по металу, сумку та пішла на промисел.

В розмові з затриманою з’ясувалося, що вона в минулому вже мала проблеми з законом, але цього разу ще й залучила до злочину свого малолітнього сина.

По даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter