У Полтаві учасники шоу "Х-фактор" та "Україна має талант" допоможуть збирати гроші для дітей-інвалідів

Дозвілля
Валентина Зайченко25 квітня 2011 о 16:311654 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з subscribe.ru4 травня та 5 травня відбудуться концерти на підтримку дітей-інвалідів.




Напередодні Європейського дня протесту проти дискримінації інвалідів, який відзначають 5 травня, 4 травня о 17.00 на площі  біля театру ім. М.В.Гоголя у Полтаві відбудеться благодійний концерт на підтримку дітей-інвалідів, які не відвідують загальноосвітні навчальні заклади через  важкий стан здоров’я.

Свої таланти покажуть молоді полтавські зірки –  учасники та переможці всеукраїнських конкурсів  («Х-фактор», «Україна має талант», «Нова хвиля» та інших).



5 травня о 18.00 у приміщенні церкви на вулиці Великотирнівська, 42 (зупинка вул. Латишева) відбудеться благодійний концерт органної музики відомого сучасного органіста Петера Кляйнерта. Вхід безкоштовний.

На обох концертах волонтери збиратимуть кошти, які будуть передані Монтесорі-центру.

Організатором заходу виступила міська ГО «Монтессорі-Центр реабілітації дітей-інвалідів «Соняшник» за підтримки управління культури міськвиконкому.

– Інвалідам не потрібна жалість, їм потрібні розуміння та підтримка. Ми запрошуємо членів громадських організацій, представників влади та ЗМІ, студентів та учнівську молодь, всіх небайдужих мешканців міста, в чиїх серцях живе співчуття , милосердя та толерантність до людей з особливими потребами. Я знаю, що таких людей багато, – говорить Олександр Алієв, інформаційний менеджер ГО «Монтессорі-Центр реабілітації дітей-інвалідів «Соняшник». – Я в цьому впевнився особисто за час роботи у «Соняшнику». За цей час в мені прокинулось більше патріотизму та любові до свого міста, ніж за все життя до цього. Я кожного дня зустрічаюсь з людьми, які щиро хочуть просто допомогти обездоленим дітям, не чекаючи у відповідь піару чи реклами свого імені. Вони, навпаки, категорично відмовляються, щоб їх називали. Хоча ті спонсори, що погоджують назватися, надають нам таку допомогу, яка з лихвою перекриває витрати на рекламу.

Довідка

У Центрі займаються з дітьми хворими на ДЦП, аутизм, розумова відсталість, синдром гіперактивності з дефіцитом уваги, синдром Дауна, пошкодження мозку, затримка психомовного розвитку тощо. Заняття проводять висококваліфіковані фахівці за найкращими європейськими методиками з використанням сучасного обладнання. Нараз Центр обслуговує 50 родин з тяжкохворими дітьми.

Допомогти дітям можна, надавши допомогу.

Реквізити:

Одержувач: Монтесорі-Центр «Соняшник»

Ід.код 25172498

р/р 26005710000050

ХОФ АКБ «Укрсоцбанк»

МФО 351016

ЄДРПОУ банку 09351014