Де і хто ремонтуватиме дороги у Полтаві

Новини
Валентина Зайченко10 травня 2011 о 15:041168 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з mr7.ruТендер на ремонт доріг у Полтаві виграли полтавські спеціалісти.


Нагадаємо, нещодавно на прес-конференції Олександр Мамай, міський голова Полтави,  сказав, що на проведення ремонтних доріг буде проводитися тендер серед представників полтавської, київської та харківської ремонтних організацій.

Нагадаємо, раніше Олександр Мамай обіцяв, що полтавські дороги ремонтуватимуть тільки полтавчани, а не харків’яни. Для цього він «відвоював» асфальтний завод назад місту.

– Тендер виграло Полтавське ШРБУ. Ремонт доріг буде розпочатий найближчим часом, – повідомив Олександр Мамай.

Як повідомив начальник Полтавського ШРБУ Володимир Патлатюк, ті вулиці та ділянки, на яких ремонт будуть проводити першочергово, визначатимуть разом з працівниками ДАІ найближчим часом.

– На спільному засіданні ми визначимо найбільш аварійні та пошкоджені дороги. Це відбудеться у найближчі два дні. Але вже точно відомо, що будемо в першу чергу ремонтувати вулицю Островського, бо це об’їздна дорога на Суми і вона просто в жахливому стані. Також будемо проводити продовження реконструкції вулиці Калініна. Ямковий ремонт доріг ми вже ведемо. В першу чергу, це на ділянці дороги Артема біля 1-ї міської лікарні, пологового будинку та лікарні МВC. Інші ділянки визначимо разом з працівниками ДАІ, – розповів Володимир Патлатюк.

Раніше Олександр Мамай говорив, що на ремонт доріг цього року виділено 20 мільйонів гривень. Керівник ШРБУ цю інформацію не підтвердив, але й не спростував.

– Я зможу говорити конкретні цифри, коли побачу гроші на рахунку, – сказав він.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter