Кожен полтавець відтепер може задати питання Президенту України на його офіційному сайті

Новини
Валентина Зайченко10 травня 2011 о 13:211098 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кожен полтавець відтепер може задати питання Президенту України на його офіційному сайті
Фото: mirtos-m.ru На офіційному сайті Президента України з'явився новий розділ під назвою Доступ до публічної інформації.

- Цей розділ буде реалізовувати права громадян на доступ до публічної інформації Адміністрації Президента України, - повідомили в Адміністрації Президента.

Згідно розміщеної інформації, кожен бажаючий зможе отримати відповіді на запитання, склавши інформаційний запит.

При цьому запит на отримання інформації складається в довільній формі. При цьому необхідно вказати ім'я та прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, номер телефону, опис інформації, яку хотіли б отримати (вид, назва, реквізити або зміст документа, за яким зроблено запит), підпис і дату, пише Кореспондент.

Як повідомили в АП, запит можна оформити в усній формі, звернувшись за телефоном (044) 255-77-16.

Громадяни також можуть скласти запит у письмовому вигляді, надіславши листа за адресою: Київ, вул. Банкова, 10, Головне управління забезпечення доступу до публічної інформації (на конверті вказувати Публічна інформація), або відправити повідомлення на електронну адресу vidkrytist@apu.gov.ua.

Нагадаємо, вчора, 9 травня, в Україні набув чинності закон про доступ до публічної інформації. Закон про доступ до публічної інформації передбачає 5-денний термін відповіді на інформаційний запит або ж 48-годинний - у разі надзвичайної ситуації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter