Дует Сонце з Полтавщини, який не брали в «Розсміши коміка», виграв на шоу 10 тисяч

Дозвілля
Ніна Король11 травня 2011 о 18:053543 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дует Сонце з Полтавщини, який не брали в «Розсміши коміка», виграв на шоу 10 тисяч
Юрій Базіль Жителі Хорола Богдан Склема і Юрій Базіль викликали  усмішку в коміків, суддів відомого шоу «Розсміши коміка».

Жарти учасники дуету «Сонце» писали ночами, репетирували теж. Тепер виграні гроші будуть компенсацією дружинам за відсутність чоловіків удома – куплять подарунки обом. Про себе, жарти і підкорення глядачів та авторитетних Зеленського й Галустяна Юрій повідав «Колу».

– Чим займаєтесь у повсякденні Ви та Богдан?

– Богдан Склема – викладач фізкультури, тренер «Кіокушин карате» в Хорольському агропромисловому коледжі Полтавської державної аграрної академії. А Юрій Базіль – приватний підприємець.

– Чому вирішили смішити коміків?

– Прославити рідне місто – завжди приємно, патріотично і треба! До цього в нас із Богданом і ще двома хлопцями (які нещодавно теж подали заявку на участь у «Розсміши коміка») була своя розважальна програма, так би мовити «Хорол-камеді», яка називається «CLUB-Нічка» –  гумористичні вечірки для дорослих. Усі постановки в клубі робили самостійно, відгуки мали позитивні, а росту хотілося. Тому подали заявку на кастинг, який проходив у Харкові.

«До речі, на кастингу нас подивилися, подякували і сказали, що ми не пройшли. А через кілька днів зателефонували й запросили на зйомки у програмі…

Хто жарти, номери придумував?

Жарти придумували удвох із Богданом уночі, бо вдень кожний займався своїми справами. Чесно кажучи, коміки не помилилися, у запасі в нас було багато мініатюрок.

– Чи давно співпрацюєте з Богданом?

– Богдана я помітив, коли він студентом виступав якраз у КВН! Тоді я працював у коледжі й готував ті ж КВНи.

– Чи знали в Хоролі про вашу участь в шоу, чи ви тримали це в таємниці?

– Жителі Хорола за три тижні після зйомок шоу знали, що ми там були, але хитро і з недовірою усміхалися. Дізналися, бо заявку бачили на сайті «Інтера», на вечірці клубу чули, фото в Інтернеті помітили, та й чоловік, який нас возив у Харків та Київ, із гордістю розповідав про це в місті.

– У чому вважаєте ваш успіх?

– Секрет успіху на шоу простий: навіть до гумору треба серйозно готуватися! Просто сподіватися на удачу, чи на жарти з інтернету, чи на те, що компанії за столом, де ви щось сказали, було смішно – це вже не серйозно…

– Це був дебют чи вже брали участь у подібних проектах?

– В інших проектах участь брали окремо, не як дует «Сонце». Як дует, на такому рівні виступали вперше. Хоча кілька разів на корпоративах у Полтаві «Сонце» пробували свої силоньки, і людям сподобалися.

– Що запам’яталося зі зйомок найбільше?

– Запам’яталося, як учасники за лаштунками готувалися до зйомки. На стрес очікування кожний реагував по-різному. Львівна – бабуся з півнем, постійно тараторила свої небилиці, а її півня, який час від часу кукурікав, організатори просили десь заховати. Вкарбувалась у пам’ять дівчина Наталка, яка пхала сопілку в носа, сиділа мовчки і за всіма уважно спостерігала. Хтось був зі своїм репетитором і 3 години підряд репетирував. Один чоловік співав під гітару, замовкаючи лишень для того, щоб попити водички.

Були й такі дівчата, яких отой стрес мабуть, і заставив роздягтися до поясу. Сестрички з Харкова – дуже приємні дівчатка, всіх фотографували і з усіма знайомилися… Було дійсно не сумно й емоційно!

«За один день було відзнято всі передачі, які ми зараз дивимося».

– Як тамували хвилювання? Чула, що артистів часто перед виходом на сцену 50 грамів коньяку рятують від нервового напруженні і покращують стан голосових зв’язок?

– Ми звичайно ж теж хвилювалися! Фотоапарат забули в машині на стоянці, а після реєстрації учасникам виходити за межі «Укртелефільму» вже не можна. Тому роздавали всім візитки нашого дуету, із ким фотографувалися.

– Алкоголь перед виходом на сцену можливо співакам і допомагає, але на шоу, де треба імпровізувати, ми б категорично не радили. Коньячок плюс хвилювання дають неповторний ефект. І ми переконалися в цьому, спостерігаючи пару виступів перед нашим виходом. Учасники цим самі собі й нашкодили! Для того, щоб розслабити напружений мозок і тіло, ми використовували спеціальні дихальні вправи. Можливо комусь буде смішно, але це краще допомогло за будь-які алкогольні варіації.

Дует Сонце під час шоуДует Сонце під час шоу

Досьє на Юрія та Богдана, надане Юрієм Базілем

Склема Богдан Вікторович –  28 років, одружений з корінною полтавчанкою Оленою, син Ілля, ще немає 2-х років.

Базіль Юрій Володимирович – 39 років, одружений з корінною лубенчанкою Тетяною; син Владислав (від першого шлюбу) – 16 років, спортсмен і поет; син Арсен – 7 років, першокласник, майбутній художник.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter