У Полтаві ревнивий чоловік викинув жінку з вікна багатоповерхівки

Ситуація
Валентина Зайченко23 травня 2011 о 12:051474 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: ukrgazeta.com 23-річну полтавку співмешканець викинув з третього поверху.

Так для полтавки закінчилось нещодавно розв’язання любовного трикутника, в основі якого вона перебувала.

Зі своїм співмешканцем дівчина познайомилася минулого року. Чоловік захистив полтавку на вулиці, коли її бив колишній хлопець. Через кілька місяців «захисник» та потерпіла почали жити разом, повідомляє сайт обласної міліції.

- З нами у моїй квартирі проживала також моя мама, - говорить чоловік. – Жили бідно, як і більшість людей сьогодні, гроші заробляли де могли. Приховувати не буду, час від часу випивали. Але це не заважало нашим стосункам – я її дуже любив.

У чоловіка був кращий друг, який проживав у сусідньому будинку та час від часу заходив до нього на «сто грам». Господар завжди був радий гостю, однак, останнім часом почав помічати, що той проявляє все більший інтерес до його співмешканки. Більше того, вона, за словами господаря квартири, відповідала взаємністю на залицяння друга. Це продовжувалось декілька місяців і врешті-решт чоловік вирішив з цим покінчити – зібрав речі жінки і сказав забиратись геть.

- Я не хотіла нікуди йти від нього, - говорить полтавка, - адже я його не зраджувала. Усі його підозри – це лише продукт його ревнощів. Звичайно, його друг приділяв мені увагу, однак, я ніколи не відповідала йому взаємністю, тому й розривати наші стосунки через це не бажала – це було б помилкою.

Усі намагання дівчини переконати чоловіка у безпідставності його підозр були марними – він все частіше влаштовував сварки, які закінчувались вимогою забиратись геть із квартири.

Минулого тижня друг знову завітав в гості. Під час розпивання спиртного, в якому брала участь і жінка, господарю знову не сподобалась «поведінка» своєї співмешканки - він почав всіляко обзивати її та погрожувати. Коли ж гість покинув квартиру, від слів перейшов до справи – почав її бити. Отримавши декілька ударів, жінка змогла втекти від захмелілого чоловіка до іншої кімнати і там закритись. Через деякий час дівчина вийшла зі схованки та пішла до вікна покурити.

- Я сиділа на підвіконні, коли в кімнату зайшов мій співмешканець, - говорить потерпіла. – Він знову почав на мене кричати,  а потім різко підійшов та поштовхом викинув із вінка. Це було так несподівано, що я не встигла ні за що вхопитись.

До лікарні автомобілем швидкої медичної допомоги потерпілу доставили у непритомному стані. Медики констатували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи обох ніг, численні травми внутрішніх органів, які настали внаслідок падіння. Незважаючи на численні тілесні ушкодження, лікарі сподіваються, що після кількамісячного лікування потерпіла зможе продовжувати нормальне і активне життя. А от її ревнивому співмешканцю нормальне життя побачити вдасться не скоро.

- Отримані жінкою внаслідок падіння травми судово-медичні експерти кваліфікували як тілесні ушкодження середньої тяжкості, - говорить заступник начальника Київського РВ капітан міліції В’ячеслав Драчевский. -  Зважаючи на це, Київським райвідділом міліції відносно ревнивця порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Дана стаття передбачає відповідальність аж до позбавлення волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter