У Полтаві з 15-го червня можливі перебої з транспортом

Ситуація
Валентина Зайченко14 червня 2011 о 14:261220 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з poltava.info У зв’язку з припиненням діяльності підприємства «УМАК» у Полтаві з маршрутів зникнуть 33 кільцевих автобуси та 4 приміських. А саме автобуси за номерами 4, 5, 8 та 22.

Очікується, що автобуси «УМАК» зникнуть з маршруту 15-го червня.

У відділі з питань транспортних перевезень та зв’язку запевнили, що замість СП «УМАК» буде інший перевізник.

Днів три можуть бути перебої з транспортом, поки не будуть оформлені документи нового перевізника. У нього достатньо одиниць транспорту великої місткості, щоб перекрити усі маршрути СП «УМАК». Автобуси будуть нові, з низькою посадкою. Всі маршрути СП «УМАК» будуть зайняті новим перевізником, тому транспорту менше не стане, – запевнив Олександр Шендріков, начальник відділу з питань транспортних перевезень Полтавського міськвиконкому.

Однак, хто буде новим перевізником, у міськвиконкомі ще не говорять. Відповідають, що немає офіційних документів, тому не можуть поки що назвати ім’я. – Цей перевізник буде тимчасовий, поки не буде проведений конкурс, який відбудеться у найближчі два-три місяці, – розповів Олександр Олегович. Щодо перебоїв з транспортом, то в ці дні будуть задіяні всі перевізники міста, які мають задіяти і резервний транспорт, запевнили у транспортному відділі.

Нагадаємо, мер міста Олександр Мамай нещодавно розповів журналістам, що СП «УМАК» порушували умови договору та перепродавали свої маршрути іншим перевізникам, чим завдавали збитків міському бюджету.