Неповнолітня втекла з дому, щоб пройти 70 км в Полтаву заради коханого

Новини
Таня Цирульник12 липня 2011 о 17:041323 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Неповнолітня втекла з дому, щоб пройти 70 км в Полтаву заради коханого
14-річна дівчина вирішила йти з Котельви в Полтаву, щоб знайти знайомого хлопця.

10 липня дівчина-підліток пішла з дому і не повернулася. З таким повідомленням звернулася до Котелевського райвідділу міліції її мати, жителька одного з сіл району. Знайшли утікачку того ж дня.

70 км від Котельви до Полтави хотіла подолати заради коханого 14-річна дівчина Фото: planetolog.ru70 км від Котельви до Полтави хотіла подолати заради коханого 14-річна дівчина Фото: planetolog.ru Пішла до хлопця, адреси якого не знала

Відразу виявилося, що дівчина – усиновлена дитина. Пішла з дому після сварки з прийомною матір’ю.

– Дівчина залишила у кімнаті записку з проханням її не шукати і подалася спочатку до Котельви, – повідомляється на офіційному сайті  УМВС області. – Вона йшла в Полтаву, а на її пошуки підняли усю місцеву міліцію.

Знайшли її уже через три години у лісовому масиві, за 7 кілометрів від села. Виявилося, що йшла дівчина до хлопця, який жив у Полтаві. Щоправда, адреси його вона не знала, а закохалась, коли лікувались у обласному центрі у стаціонарі дитячої лікарні.

Дівчина назбирала грибів і її повернули додому

У лісі, де її відшукали правоохоронці та жителі села, вона встигла навіть назбирати грибів. Побачивши пошукову групу, підліток відразу попросилася додому, до прийомної матері.

Біологічні батьки неповнолітньої мандрівниці зловживають алкоголем та позбавлені прав на доньку. Прийомна родина, у якій дівчина жила два роки, хороша – у цьому запевнили у районній службі у справах дітей.

– У родину дівчинку взяли два роки тому, коли їй виповнилося 12, – розповіла Наталія Сідненко, начальник служби. – Її прийомні батьки мають своїх власних дітей, сім’я благополучна і ми дуже хочемо, щоб родина збереглася.

Дівчинку характеризують як «складну», адже виросла у неблагополучному середовищі, має слабкі навички самообслуговування. Винуватять у тому, що сталося, й «перехідний вік».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter