У ще в одному полтавському дворі дерево загрожує життю людей

Ситуація
19 липня 2011 о 16:22978 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ще в одному полтавському дворі дерево загрожує життю людей
До редакції «Коло» звернулась читачка, яка повідомила, що в їх дворі аварійне дерево, до якого нікому немає діла.
Дерево знаходиться у дворі, поруч з будинком, за адресою Пушкіна, 55 (неподалік від Лялькового театру). Гілка завалилась ще на вихідних.

Дерево знаходиться неподалік будинку, за адресою Пушкіна 55.Дерево знаходиться неподалік будинку, за адресою Пушкіна 55.



- Це гілля упало ще кілька днів тому, - розповіла Тетяна, жителька будинку, який знаходиться неподалік від аварійного дерева. - Та до сих пір його ніхто ще не забрав. Воно ні на кого ще, начебто, не падало. Але ця гілка може в будь-яку хвилину  завалитися зовсім.  Як бачите, вона перекриває прохід до сусіднього двору. Стежкою багато людей ходить, оскільки так і швидше можна дійти до Центрального ринку. Дітвора може бігати, та всім чомусь байдуже.

Ходити по стежці тепер небезпечноХодити по стежці тепер небезпечно

Сама Тетяна зізналась, що вона особисто в ні яку службу не зверталась. Оскільки немісцева і не знала куди можна звернутися у такій ситуації.

Довідка «Кола»: У подібних ситуаціях можна звертатися до міського відділу оперативного реагування. Контатки: 9-15-81, 9-15-61, 9-56-48-31, 9-56-31-79, 56-53-24.

Дерево розкололось ще кілька днів тому Дерево розкололось ще кілька днів тому



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter