Азаров у Полтаві виніс з хлібозаводу корзину хліба і залишився задоволений

Ситуація
26 липня 2011 о 10:461708 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Азаров у Полтаві виніс з хлібозаводу корзину хліба і залишився задоволений
Полтава вже зустріла прим'єр-міністра України.


Фото зі сайту svit24.netФото зі сайту svit24.net

Він відвідав хлібопекарський комплекс, що в Супрунівці. Візит тривав хвилин 20. Полтавці подарували почесному гостю корзину з хлібом.



- Із прем’єр-міністром  до Полтави приїхав і Олександром Сень, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, - зазначила журналіст Тетяна Цирульник. – Зустрічали Миколу Азарова міський голова Полтави  Олександр Мамай, головний прокурор області Андрій Миронов та голова ОДА Полтави Олександр Удовіченко.

Також журналіст Тетяна Цирульник відмітила, що Микола Янович сказав, що залишився задоволений новітніми технологіями хлібопекарського комплексу.

- Прим’єр-міністр зазначив, що такі новітні технології дозволять зекономити витрати природного газу,  - повідомила Тетяна Цирульник. – Адже якщо раніше у вартість хлібини входило 15-17% за газ, то тепер - 5%.

На час візиту хлібопекарського комплексу Полтави, працівники не зупиняли роботу, а випікали хліб як і при звичайному режимі роботи. Зараз прем’єр-міністр поїхав до агрокомплексу, що в Котельві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter