У Полтаві басейн «Дельфін» реконструюватимуть до Дня міста

Новини
28 липня 2011 о 17:14964 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві басейн «Дельфін» реконструюватимуть до Дня міста
Перший етап реконструкції «Дельфіну» обійдеться майже у 4 мільйони гривень.


Фото зі сайту rada-poltava.gov.uaФото зі сайту rada-poltava.gov.ua

До коштів з міського бюджету додалися гроші, якими допомогли власники великих підприємств. Юні спортсмени на час ремонту займатимуться на веслувальній базі «Олімпійські надії» (в районі станції «Залізничників»).

- Цього року реконструкції зазнають всі основні елементи приміщення, - повідомили в прес-службі міської ради. - Повністю замінять облицювальну плитку великої ванни басейна, встановлять скімер – прилад для відливу води з метою її очищення. Оновляться спускові східці, розподільчі щити, стартові тумбочки. Буде встановлено нові бойлери для підігріву води, системи автоматичної дозованої подачі розчинів для дезинфекції води (раніше це робили вручну). Оздоблять внутрішній і зовнішній фасади приміщення та центральний вестибюль, замінять на нові вікна й двері, накриття над трибуною, відремонтують саму трибуну. Будуть встановлені також і системи вентиляції роздягалень, душових кімнат і малої ванни басейна (що знаходиться всередині будівлі). У системі опалення приміщення оновлять трубопроводи та радіатори. Також відбудеться повна заміна системи енергозабезпечення.



Наступний етап реконструкцій, за словами працівників прес-служби міської ради Полтави, проводитимуть наступного року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter