Скільки у Полтаві коштує Державний прапор України

Новини
Валентина Зайченко11 серпня 2011 о 14:522994 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Прапор можна купити або пошити самому (Фото з focus.ua)До дня прапора у Полтаві особливого ажіотажу на стяги не спостерігається, повідомили у приватних фірмах. Ціна на прапори коливається від 52 до 265 гривень.


– У нас нещодавно замовили 100 прапорів. Різні організації до 23 серпня стали замовляти більше прапорів, а приватні особи не замовляють, – повідомили в одній з приватних фірм, які виготовляють прапори. – А так, в принципі, замовлення на Державний прапор є круглий рік.

Ціна на прапор розміром 1,5 метра на 1 метр (одинарний) – 52 гривні, на такий же, але подвійний –86 гривень.

В іншій фірмі Полтави за прапор такого ж розміру просять вже 265 гривень.

В Інтернеті Державні прапори України продають за ціну від 117 до 294 гривень.

Нагадаємо, 23 серпня в Україні відмічають День державного прапора. В цей день усім установам та організаціям, та звичайним українцям рекомендують прикрашати свої будівлі стягами.

Щоб зекономити, можна пошити прапор власноруч



– Я чотири роки тому до свята прапора купила жовту на блакитну тканину. Обійшлося це мені в 50 гривень. Але на ці кошти вийшло пошити аж два прапори великого розміру – 2 на 1,5 метри. Хоча вони, можливо, не так професійно виготовлені, як роблять у спеціальних фірмах, але мені цього достатньо, щоб прапор раз на рік тиждень повисів на балконі, – розповідає полтавка Валентина. – Тепер кожного року я вивішую прапор Перед Днем прапора та Днем незалежності.



Нагадаємо, до Дня прапора у Полтаві відбудеться урочиста хода та підняття стягу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter