У Полтаві замість радіо «Мелодія» звучатиме «Шансон»

Новини
Валентина Зайченко11 серпня 2011 о 16:191458 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з ex.ua 10 серпня на засіданні Національної ради з питань телебачення та радіомовлення оголосили підсумки конкурсу на вільні радіочастоти.

Полтавська хвиля 105.0 дісталася столичному ТОВ ТРК «Шансон». Про це йдеться на офіційному сайті Нацради.

- При визначені переможців члени Національної ради намагалися максимально врахувати не лише інтереси компаній, але й глядачів, – зазначає заступник голови Національної ради Лариса Мудрак.

Окрім цього, значну увагу при визначенні переможців звертали на програмну концепцію мовників, її відповідність культурним та мовним особливостям в регіонах, йдеться на офіційному сайті Нацради.

До цього часу на хвилі 105.0 у Полтаві мовлення вела всеукраїнська радіомережа «Мелодія».

Нагадаємо, з березня цього року радіо «Мелодія» намагається відвоювати частоти, яких позбавились за рішенням Нацради. На офіційному сайті «Мелодії» розгорнута ціла боротьба. Долучатися до захисту радіо «Мелодія» агітувала і в ефірі своїх передач.

Про причини позбавлення каналів мовлення на офіційному сайті «Мелодії» йдеться, що це пов’язано з цензурою. - Спроби знищення першого українського незалежного загальнонаціонального мовника носять замовний та упереджений характер,  - йдеться на офіційному сайті. Представники «Мелодії» писали офіційні звернення й Президенту Януковичу.

У головному столичному офісі інформацію про остаточне зникнення радіо «Мелодія» у Полтаві не підтвердили, але й не спростували.

Регіональні представники також не змогли підтвердити інформацію про заміну «Мелодії» «Шансоном», зіславшись на те, що директор поїхала у відрядження, не повернеться і наступного дня і не зможе відповісти взагалі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter