Полтавці розпочали святкувати День Незалежності

Дозвілля
24 серпня 2011 о 14:131277 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці розпочали святкувати День Незалежності
Фоторепортаж. Сьогодні, 24 серпня, святкування Дня Незалежності у Полтаві розпочалось з покладання квітів.
Міська влада та звичайні жителі міста збирались 0 10-й годині біля пам’ятника Т. Шевченку, що біля Краєзнавчого музею Полтави. А далі вирушили колоною до пам’ятного знаку «Загиблим українським козакам».

Традиційно голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, голова Полтавської обласної ради Іван Момот та міський голова Олександр Мамай привітали всіх присутніх із святом. І першими поклали квіти до пам’ятного знаку. А за ними вже пішли і всі інші держслужбовці, військові, студенти та пересічні полтавці, яким не байдуже сьогоднішнє свято.

Під час урочистостей лунали пісні про Україну. Можна було побачити чимало полтавців, які одяглись в національне вбрання:сорочки чи вінки. У кого в шафі таких атрибутів не було – намагались хоч якусь деталь принести з собою . Наприклад, прапорці чи стрічки. Малеча ж ходила з кульками блакитного та жовтого кольорів.

Місто ж сьогодні майорить державними прапорами. Адже майже кожна установа, що знаходиться в Центрі міста, вивісила синьо-жовті прапори. Також цього дня по вулиці Жовтневій, від підземного переходу до театру Гоголя, розмістилось містечко майстрів, де можна придбати вишиті сорочки та інші національні атрибути. Ціни на вишиті сорочки – від 300 гривень і вище.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter