У Полтаві відбудеться турнір "Кубок Президента із Муай Тай"

Новини
25 серпня 2011 о 14:38931 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбудеться турнір "Кубок Президента із Муай Тай"
2 вересня Полтава прийматиме міжнародний професійний турнір «Кубок Президента України» (W5 Grand Prix Poltava).
Про це сьогодні повідомив журналістам заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Пархоменко.

У Полтаві відбудеться турнір за Кубок Президента із Муай ТайУ Полтаві відбудеться турнір за Кубок Президента із Муай Тай

– Не встигли полтавці повболівати на Всесвітньому фестивалі богатирської сили як на наше місто чекає ще одне велике спортивне свято, – сказав Валерій Пархоменко. – 2 вересня о 18 годині в спорткомплексі УМВС «Динамо» відбудеться міжнародний професійний турнір «Кубок Президента України» (W5 Grand Prix Poltava). Спортсмени із України, Словаччини, Білорусії та Данії зустрінуться на ринзі, щоб продемонструвати свою техніку та волю до перемоги.

Головний тренер збірної Полтавсьї області із кікбоксингу та таїландського боксу Руслан Кривуша розповів про деталі змагання.

– Спочатку відбудеться полу фінал, де зустрінеться четверо бійців вагової категорії 71 кілограм, – розповів Руслан Кривуша. – Це полтавці Дмитро Руденко, Ігор онопрієнко, Арсен Жаботинський та Богдан Погорєлов. Останній зараз проходить службу у Збройних Силах України, але на турнір його відпустять. Потім наш вихованець Ашот Хачатурян зустрінеться із львів’янином Іваном Хащівським у ваговій категорії 54 кілограми. Алім Набієв проведе зустріч із білорусом Кирилом Марченком у ваговій категорії 71 кілограм. Потім залишаться два центральні бої. Спочатку Юрій Шеремет позмагається із словаком Томасом Сенкіром за титул Інтерконтинентального Чемпіона у ваговій категорії 81 кілограм. Основним боєм цього вечора стане зустріч Романа Маілова із Мохамедом Ель-Миром із Данії за титул Чемпіона Світу по Муай Тай WKF (64,5 кілограм). Нам було дуже складно знайти суперника Романові, адже спочатку ми домовилися із бійцем із Польщі, але він відмовився. Повторилася ця ситуація і із спортсменами із Білорусії та Словаччини. Мохамед дуже амбіціозний і зірковий боєць у Європі, тому це однозначно буде цікаве видовище. Вхід на змагання буде по запрошенням і безкоштовно.