У Полтаві депутат вимагає зняти з сіті-лайту рекламу сумнівного змісту

Новини
Валентина Зайченко12 вересня 2011 о 14:091413 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві депутат вимагає зняти з сіті-лайту рекламу сумнівного змісту
Реклама, яку вимагають зняти (Фото надане Ігорем Лебедиком)Депутат міськради вимагає зняти рекламу, яка нещодавно з’явилася в центрі міста.


Нещодавно на Жовтневій з’явилася реклама, що викликала неоднозначну реакцію, як серед звичайних перехожих, так і серед представників влади.



Сіті-лайти із рекламою квартир для приємних зустрічей стоять на вулиці Жовтневій навпроти облдержадміністрації. Навпроти розташовані сіті-лайти їз зображенням оголеної дівчини і рекламують салон краси. До двадцяти відверто еротичних зображень стоять на одній вулиці вздовж дороги.

Більшість перехожих коментувати ситуацію відмовлялися. Але деякі погодилися.

– Я тут гуляю з 5-річним онуком і була обурена появі такої реклами, – говорить полтавка Людмила.

– Мені все одно. Зараз такої реклами повно і по телебаченню. Не думаю, що вона принесе комусь шкоду, – вважає Дмитро, студент одного з ВУЗів Полтави.

Депутат погрожує рекламодавцю усуненням з ринку реклами

Натомість депутат міської ради та кандидат педагогічних наук висловив обурення появі такої реклами у місті. Він вважає, що такий факт дискредитує думку, що Полтава – духовна столиця України. Ігор Лебедик вимагає від директора рекламного агентства «Оллан» прибрати сумнівну рекламу.

У своєму зверненні до засобів масової інформації Ігор Лебедик зазначив, що його, як батька двох дітей, обурила така реклама.

«В погоне за заработками многие предприниматели, которым дали возможность и разрешение на установление рекламных плоскостей не обращают внимание на содержание рекламы. А мы все видим, что реклама мягко говоря с подтекстом. В центре города гуляет огромное количество детей и подростков и подобная реклама разлагает общественную мораль и влияет на воспитание наших будущих поколений.

Можно много говорить о законности, но пусть этому дают оценку компетентные органы, но гораздо важнее вопрос морали, так как наверняка у директора рекламного агентства "ОЛЛАН"  есть дети, которые тоже видят все это», говорить Ігор Лебедик.

Поряд на тій же Жовтневій розташована реклама, на якій зображена оголена дівчина (Фото Валентини Зайченко)Поряд на тій же Жовтневій розташована реклама, на якій зображена оголена дівчина (Фото Валентини Зайченко)

«Ко мне как к депутату обращается огромное количество избирателей с просьбой как то повлиять на мораль господина Олейника, директора рекламной фирмы "Оллан". Такое поведение предпринимателя, депутата обласного совета, крупного участника рекламного рынка дискредитирует мнение, что Полтава является духовной столицей Украины.

Я обращаюсь к владельцу компании через ваше интернет-издание в надежде, что он услышит, отреагирует и снимет эту "сомнительную" рекламу. Если это не произойдет, я буду вынужден обратиться со своими коллегами депутатами к руководству города спредложением вынести на рассмотрение поведение этого рекламного агентства на рынке рекламы Полтавы, которое получило разрешение на аренду рекламных площадей в центре города».

Рекламодавець повідомив замовника про нарікання на його рекламу

– Нам телефонують обурені громадяни з приводу цієї реклами. Ми вже написали листа замовнику і повідомили, що є нарікання. Чекаємо відповіді від нього, – повідомили у рекламному агентстві.

Як зауважила представник рекламного агентства, відповідальності вони за зміст реклами не несуть. За цим повинен слідкувати сам замовник реклами.

Коли ж знімуть рекламу, яка наробила шуму, у агентстві не знають. Чекають на реакцію замовника.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter