Суддя «Майдансу» Олександр Лещенко просив полтавців забути образи

Дозвілля
Валентина Зайченко15 вересня 2011 о 17:291359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з starstime.com.uaІнциденти продовжувалися і перед другим ефіром.




Нагадаємо, про проблеми перед першим ефіром телешоу розповіла «Колу» Вікторія Логвін, адміністратор команди «Полтава-Комсомольськ».



Вікторія Логвін розповіла, що перед другим ефіром Олександр Лещенко підійшов до команди з Полтавщини і просив забути минулі образи.

– Він підійшов і три хвилини розмовляв з командою. Просив забути минулі образи. Пояснював, що в житті буває різне, – розповіла Вікторія Логвін.  – Бо діти дуже важко пережили його похвалу перед першим ефіром, а потім погані оцінки і критику у прямому ефірі.

Проблеми не закінчилися на першому ефірі.

– По-перше, спочатку планувалося, що у другому ефірі буде один танець. Про те, що потрібно готувати два танці, ми дізналися за 6 днів до ефіру. Тобто на репетиції, залишалось неповних п’ять днів. Бо ще ж дорога займає багато часу. І учасники живуть у різних містах, постійно потрібно кататися на репетиції туди й назад. І на додачу, за три дні до ефіру з Інтеру нам повідомили, що наш номер не підходить, хоча до цього говорили, що все добре, – розповідає Вікторія Логвін. – Це просто жах, якими темпами ми все готували, скуповували по усіх магазинах тканину, шили вночі костюми. Такі умови витерпить не кожен. Ми думали, що діти не витримають важких щоденних тренувань і такого режиму, коли часу на відпочинок просто немає. Але вони тримаються. Ніхто нас не покинув, крім кількох чоловік, які навчаються в інших містах.

Зараз команда «Полтава-Комсомольськ» не репетирує, бо досі з телеканалу Інтер їм не надали тему номера.

– Хоча брати участь у проекті виявилося не так легко, ми дуже дякуємо полтавцям і всім, хто надсилав за нас голоси. Це дуже допомогло нам, – говорить Вікторія Логвін. – І неймовірну підтримку, як моральну, так і матеріальну, надає міська влада Полтави. Мер міста Олександр Мамай проводжав нас до Києва, секретар міської ради Оксана Деркач приходить на репетиції, і робить слушні підказки. Поводить себе дуже турботливо. Коли бачить, що хтось з дітей дуже заморився, звертає на це увагу хореографа, щоб дитина відпочила, – розповіла Вікторія Логвін.

Нагадаємо, у другому ефірі команда «Полтава-Комсомольськ» отримала гарні оцінки від журі та залишилась у проекті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter