На «Битві екстрасенсів» мольфар із Полтавщини відчув життя в страусиному яйці, а проколовся на Дані Інтернешнл

Полтавці в українських шоу
Ніна Король3 жовтня 2011 о 16:195275 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На «Битві екстрасенсів» мольфар із Полтавщини відчув життя в страусиному яйці, а проколовся на Дані Інтернешнл
Прем’єра дев’ятого сезону «Битви екстрасенсів. Третя світова» відбулася учора, 2 жовтня.


Серед 237 претендентів на участь в міжнародному змаганні магів, цілителів, медіумів був і Олексій Григораш із Полтавщини.

Олексій Григораш під час випробування, фото надане прес-службою каналу СТБОлексій Григораш під час випробування, фото надане прес-службою каналу СТБ

Ведучий програми Павло Костіцин назвав Олексія «мольфаром з Полтавщини».

Чоловік показав свої неординарні здібності, коли завданням екстрасенсів було визначення живої енергії у яйці страуса.

Серед учасників нового сезону – найсильніші екстрасенси з усього світу: США, Шотландії, Габона, Молдови, Азербайджану, Прибалтики, Білорусії, Росії, України та інших країн.

Учасникам треба було відчути живу енергію, але торкатись заборонено, фото stb.uaУчасникам треба було відчути живу енергію, але торкатись заборонено, фото stb.ua

Найсильніші учасники відбору, котрі були переможцями битви у своїх країнах, погоджувались, що завдання визначити зародок у яйці страуса – не з легких.

Але полтавець відчув живе пташеня у яйці під номером 6.

Та потрапити до дюжини найсильніших, що продовжать битву екстрасенсів, Олексію Григорашу не вдалось.

Співачка Дана Інтернешнл, ru.wikipedia.orgСпівачка Дана Інтернешнл, ru.wikipedia.org

У завданні зі всесвітньовідомою співачкою з Ізраїлю  Даною Інтернешнл чоловік провалив іспит. Дана образилась і не побачила в ньому екстрасенсорних здібностей.

Ті ж 12, хто продовжать змагання за голоси глядачів, визнання та приз у 250 тисяч гривень, змогли розгледіти й відчути з зав’язаними очима, що Дана, котра перемогли в «Євробаченні» 1998 року, колись була чоловіком і зробила операцію зі зміни статі.

Дехто з екстрасенсів, як наприклад учасниця з Прибалтики (Естонії) Ілона Калдре, розповіли вражаючі деталі життя ізраїльської співачки. А українка Людмила Скрильова, що на шоу прийшла зі своєю помічницею совою, подарувала гості надію на майбутнє щастя, за що Дана була дуже вдячна.

Довідка «Кола»

Мольфар – у культурі гуцулів – людина, що володіє надприродними здібностями, чаклун. Мольфари займаються цілительством, керують силами природи (ru.wikipedia.org).

Звідки саме цілитель Олексій Григораш, канал СТБ не розголошує, аби не зашкодити учасникам.

Мольфар із Полтавщини на кастингу був  із валізкою, фото hutko.netМольфар із Полтавщини на кастингу був із валізкою, фото hutko.net

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter