Новий начальник КРУ Полтавщини збирається і далі підтримувати єдиноборства

Новини
6 жовтня 2011 о 16:481322 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий начальник КРУ Полтавщини збирається і далі підтримувати єдиноборства
Михайло Кривошей, зізнався, що і на новій посаді очолюватиме Полтавську обласну асоціацію професійних видів єдиноборств.


Михайло КривошейМихайло Кривошей

Нагадуємо, що екс-начальник УБОЗ Полтавщини, тепер очолює КРУ в Полтавській області, яке реформують в Держфінінспекцію. Сьогодні, 6 жовтня,  він провів прес-конференцію.

Журналіст «Кола» запитала у Михайла Кривошея чи збирається він і далі очолювати  асоціацію професійних видів єдиноборств Полтавщини.



- У мене була думка попросити хлопців, щоб хтось інший очолив асоціацію, - відповів Михайло Михайлович. - Але зараз готується відкритий чемпіонат області. По-друге, ми в свій час підтримували панкратіон. У нас є чемпіони, їм зараз треба шукати 1,5 тисячі  євро, щоб вони брали участь у чемпіонаті. Телефонують і просять допомогти хлопцям. І звичайно, що я не покину цього, бо я все життя з ними. Але інколи буває важко. Буває приходиш до людей, спілкуєшся, щоб допомогли – а отримуєш байдужість. Воно ж самому цікаво, що дітки стають мужчинами, чемпіонами… Поки що будемо займатись, а там буле видно.

До теми:

- Кубок Президента з тайбоксу: Маілов знову чемпіон.

- На Полтавщині скоротять районні підрозділи КРУ.

-  У Полтаві результати роботи КРУ стануть більш публічними.