Після введення нових правил обміну у перекупщиків валюти побільшало клієнтів

Новини
Валентина Зайченко12 жовтня 2011 о 14:051299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з aif.byПісля нововведень, за якими тепер валюту можна обмінювати лише за наявності посвідчення особи, у так званих перекупщиків побільшало клієнтів.


Люди, які продають та купують валюту з рук, відомі не усім. Їх можна знайти лише через знайомих їх знайомих. Чужим невідомим особам перекупщики навряд чи обміняють гроші – бояться. Адже за таку діяльність можуть понести відповідальність. Але курс валюти в них вигідніший і паспорт чи інші документи при валютних операціях пред’являти перекупщикам не потрібно. Та і сама операція обміну проходить набагато швидше, ніж у банку.

– Клієнтів трошки побільшало, почали з’являтися нові. Вони передають один одному інформацію, радять – так мене знаходять нові клієнти. З чужими намагаємось не працювати, бо це може бути небезпечно, – розповів перекупщик валюти.

Але не треба плутати звичайних перекупщиків, які на цьому заробляють і так званих кидал, які ловлять» довірливих клієнтів, і при обміні валюти за допомогою вправності рук обманюють людей, не додаючи їм гроші.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter