КП «Полтава-сервіс»: у підприємців Центрального ринку є час лише до понеділка

Новини
4 листопада 2011 о 13:411663 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 КП «Полтава-сервіс»: у підприємців Центрального ринку є час лише до понеділка
Директор КП «Полтава-сервіс» Юрій Пантюх стверджую, що з усіх мітингувальників, які зібрались сьогодні, 4 листопада, біля міської ради Полтави, далеко не всі були підприємцями речового ринку.


Мітинг підприємців з Центрального ринку ПолтавиМітинг підприємців з Центрального ринку Полтави

-  З усіх хто сьогодні прийшов мітингувати, лише десь 20  - підприємці з Центрального ринку (всього на 9.00 на мітингу було трохи більше 100 полтавців - прим.авт.). Усі інші - масовка. Міський голова особисто виходив з ними  на зустріч. Ці підприємці мають час до понеділка, 7 листопада, щоб оформити з нами договір. Оскільки Центральний ринок тепер є комунальною власністю.  Наша адміністрація для цього працюватиме без вихідних.

Також Юрій Михайлович зазначив, що на сьогодні, 4 листопада, договір оформили вже 1850 чоловік, з 2000 підприємців цього ринку. Загальна кількість місць на Центральному ринку Полтави – 2046, просто в декого, за словами директора «Полтава-сервіс», не одне місце.

До теми - Олександр Мамай: Ринку «Полімпекс» вже не існує, є лише ринок «Речовий».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter