У Полтаві застрелили валютного "кидалу"

Новини
5 листопада 2011 о 11:142585 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві застрелили валютного "кидалу"
Про вбивство молодого чоловіка, 5 листопада , повідомив Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС області. 


Фото ukr.obozrevatel.comФото ukr.obozrevatel.com

У чоловіка стріляли з вогнепальної зброї. Поки що триває слідство.

- Учора, 4 листопада, о 16.35, медичні працівники повідомили у правоохоронні органи про виявлення трупа неподалік зупинки громадського транспорту «Богдана Хмельницького»,  - розповів Юрій Васильович. – Їм, очевидно, про це повідомили місцеві жителі. На місце, де  знаходився труп 37-річного чоловіка, а це біля будинків за адресою вулиця Миру, 4 та Миру,6, виїжджали і керівник Прокуратури області, і керівник УМВС. У чоловіка виявлено поранення в області тулуба. У нього стріляли з вогнепальної зброї.  Проживав потерпілий саме в мікрорайоні Левада.   Наразі за фактом вбивства порушено Кримінальну справу.



Керівник прес-служби УМВС області також зазначив, що чоловік ніде не працював. З неофіційних же джерел відомо, що загиблий причетний до кримінального бізнесу -  незаконних, у тому числі, й шахрайських валютних операцій. Його знали в Полтаві як "кидалу", останнім часом нібито працював у підземному переході  "Злато місто", що в центрі міста.  Офіційно ж правоохоронці не коментують цю сторону життя потерпілого, але й не заперечують його причетність до криміналу.

Минулого місяця в Полтаві  правоохоронці провели спецоперацію по затриманню людей, котрі займаються незаконним обміном валют. Утім, саме так звані "кидали" під затримання якраз і не потрапили.

До теми - У Полтаві стріляли у 23-річну дівчину.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter