У Полтаві третій нещасний випадок на газовій заправці: про постраждалу людину інформацію приховують

Новини
Валентина Зайченко17 листопада 2011 о 15:361475 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві третій нещасний випадок  на газовій заправці: про постраждалу людину інформацію приховують
16-го листопада у Полтаві на заправці сталася пожежа, через займання працівник отримав опіки. Але у відповідну службу, що розслідує такі випадки, керівництво заправки поки ще не звернулося.


При заправці газом автомобіля сталося займанняПри заправці газом автомобіля сталося займання

За інформацією МНС, від пожежі постраждав 21-річний працівник – отримав опіки рук другого ступеню.

На самій заправці коментувати ситуацію відмовляються. Журналісту відповідали, що ніякої пожежі взагалі не було. Але за інформацією свідків, пожежа була саме на цій заправці.

Працівники швидкої допомоги також підтвердили інформацію про постраждалого.

– Дійсно, такий випадок є. Молодий чоловік отримав опіки. Говорять, що він заправляв газом автомобіль і газ зайнявся, – розповів медпрацівник.

Пожежа сталася на цій заправціПожежа сталася на цій заправці

Інформацію про нещасні випадки часто приховують

– Про травмування на виробництві нам повинні повідомляти організації, де це сталося. Про опіки на заправці інформації досі нам не надходило. Якщо до вечора 17-го листопада (протягом доби від випадку), нас не повідомлять, то випадок буде вважатися прихованим. А це порушення закону. Нам доведеться самим звертатися до підприємства, де сталася пожежа і розслідувати обставини. Порушники понесуть покарання, – повідомила Наталя Зінченко, керівник прес-служби управління Держгірпромнагляду по Полтавській області.

Загалом, як розповіла Наталя Зінченко, підприємства дуже часто приховують випадки травмування своїх працівників на виробництві.

Нагадаємо, за останні два роки це вже третій нещасний випадок на газових заправках. У січні цього на газовій заправці через вибух загинув таксист. Винними визнали працівників заправки.

У січні минулого року через вибух на заправці опіки отримали дві людини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter