У полтавський завод «Лтава» вкладе гроші інвестор з Бразилії за умови викупу землі

Новини
Валентина Зайченко8 грудня 2011 о 14:261698 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавський завод «Лтава» вкладе гроші інвестор з Бразилії за умови викупу землі
У завод вкладе гроші бразилець (Фото з ltava.com.ua) Полтавському заводу «Лтава» продали земельну ділянку, на якій він знаходиться.
Така умова бразильського інвестора, який збирається вкласти гроші. Для того, щоб продаж землі здійснився швидше, завод «Лтава» дарує місту три автомобілі швидкої допомоги.

Майже 6 гектарів землі на вулиці Рози Люксембург, 72 продають заводу «Лтава» за 8 мільйонів 191 тисячу 135 гривень.

Деякі депутати на сесії міської ради висловили припущення, що це замала ціна для такої ділянки. Але мер та Юрій Трегубов, начальник управління земельних  ресурсів, запевнили, що дорожче у Полтаві не продавали жодну ділянку такого масштабу.

– За рік за користування цією ділянкою завод сплачував 214 584 гривні. Тому продаж за 8 мільйонів – це вигідно, – запевнив Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Інвестор з Бразилії вкладе гроші в полтавський завод лише за умови викупу землі

– Завод знайшов більш-менш нормального інвестора, але його побажання, щоб земельна ділянка під будівлями заводу була викуплена. На завод уже завезено дуже багато нового обладнання, будуть створені додаткові робочі місця, – розповів Олександр Мамай.

Олександр Мамай на прес-конференції (Фото Дениса Скриля)Олександр Мамай на прес-конференції (Фото Дениса Скриля)

Говорити, хто саме буде інвестором мер відмовився, сказав, що не знає його. Але сказав, що ця людина з Бразилії.



Завод «Лтава» вирішив подарувати місту три автомобіля швидкої допомоги



На сесії міської ради окремим питанням було винесена пропозиція заводу «Лтава». Підприємство надає місту три автомобілі швидкої допомоги марки «Газель». Але це питання пов’язане з викупом землі заводом.

– Ну, безперечно, це пов’язано між собою, – зізнався міський голова. – Для того, щоб прискорити викуп земельної ділянки, завод надає нам машини. Я дуже вдячний керівництву заводу, адже місту точно не заважатиме три нових автомобіля швидкої допомоги.



Довідка



Публічне акціонерне товариство «Завод «Лтава» – виробник і розробник високотехнологічної елементної бази – електричних з’єднувачів, комутаційних виробів для радіоелектронної апаратури та систем управління, а також контактних пристроїв, з’єднувальних розеток і супутників-носіїв для мікроелектроніки. Вироби заводу продають у багато країн світу.

Чисельність працівників – 1064 осіб.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter