Укрзалізниця скоротить кількість нічних поїздів, які рухаються через Полтаву

Новини
8 грудня 2011 о 10:291279 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Укрзалізниця скоротить кількість нічних поїздів, які рухаються через Полтаву
«Укрзалізниця» має намір ввести швидкісні денні поїзди.


Фото з сайту poizd.uz.uaФото з сайту poizd.uz.ua

Для цього збирається скасувати деякі вантажні та нічні пасажирські. Зокрема, ділянку Львів-Київ-Полтава-Слов'янськ-Донецьк практично звільнять від вантажних поїздів.



«Укрзалізниця» має намір оптимізувати пасажирські потяги не на шкоду комфорту перевезень, а також підвищувати якість обслуговування українців. Про це повідомив 7 грудня, на брифінгу на засіданні Кабінету Міністрів генеральний директор «Укрзалізниця» Володимир Козак, - йдеться на bagnet.org

- У нас будуть введені швидкісні денні поїзди. Природно якщо ми будемо добиратися з Києва до Харкова за 4 години, то про які нічних потягах можна говорити. Тому те, що йде інформація, що ми скасовуємо якісь потяги, нічні або ще якісь, повірте мені, що на кожен скасований поїзд у нас є альтернативний маршрут, який ми закладаємо для того, щоб пасажир в обов'язковому порядку був вивезений з того чи іншого регіону, - підкреслив Володимир Козак.

Він зазначив, що громадяни марно лякаються цієї перспективи. Зараз в Україні активно впроваджується система швидкісних поїздів.

- Ми ведемо роботу, щоб інфраструктура могла приймати поїзди зі швидкістю 160 кілометрів за годину. Ділянку Львів-Київ-Полтава-Слов'янськ-Донецьк ми практично звільнимо від вантажних поїздів, щоб не розбивався шлях і можна було рухатися зі швидкістю 160 ккілометрів за годину. І була комфортабельна їзда. Ви знаєте, що в Європі вантажні та пасажирські поїзди по одним і тим же шляхах практично не ходять, тому є така комфортна їзда, - сказав Козак.

До теми - Квитки на потяги можуть подорожчати.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter