У Полтаві провели виставку-продаж сувенірів та прикрас ручної роботи

Новини
17 грудня 2011 о 20:382402 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві провели  виставку-продаж  сувенірів та прикрас ручної роботи
Подивитись і придбати такі предмети  на виставці «COLORFEST» можна було  сьогодні, 17 грудня, у  рок-н-ролл-кафе «Villa Крокодила».
Новорічний фестиваль «hand-made» проходить у Полтаві уже вдруге.



На виставці представляли свої роботи не лише полтавські майстри.









- Наша виставка в першу чергу об’єднує майстрів Полтави, - розповіла Владислава Дикань, організатор. – Але сьогодні до нас приїхали і з Кременчука, і з Черкас та Києва. Але в основному з Полтави та області.  Перша така виставка проводилась в жовтні. Але сьогоднішня новорічна виставка – масштабніша, як по кількості відвідувачів, так і по кількості майстрів. Сьогодні у нас тут більше 25 творчих об’єднань майстрів.

На виставці привезли такі  роботи:  ляльки-мотанки, вироби з кераміки, вироби з солоного тіста, гобелен (стінний безворсовий килим із сюжетною або орнаментною композицією, витканий вручну перехресним переплетенням ниток), сувеніри варені з полімерного пластика, мило з аромомасел, шиті та в’язані іграшки та інше. Так як роботи були різноманітні, то й ціни також. Зокрема, сережки ручної роботи коливались від 10 гривень і більше, браслет з бісеру та шкіри – 50 гривень, свічки  - від 20 до 40 гривень, мило – від 17 гривень, гобелен – від 260 гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter