У Полтаві слизько, та дороги не посипають

Новини
Ніна Король29 грудня 2011 о 09:261148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві слизько, та дороги не посипають
Сьогодні зранку в Полтаві на автошляхах досить слизько. Але ніяких ознак посипання доріг піском чи сіллю, як роблять зазвичай узимку, не видно.


На аварійнонебезпечних ділянках машини та автобуси несе.

Через слизьку дорогу на мосту стаються такі ДТП, фото Ніни КорольЧерез слизьку дорогу на мосту стаються такі ДТП, фото Ніни Король

– Щойно їхав по мосту, вулиця Маршала Бірюзова, машину при виїзді з мосту несе, слизько, видно, як водії утримують машини, аби не сталась авраія, – розповідає Роман, полтавець. – Скільки їхав на роботу майже через усе місто, слідів посипання не видно, хоч дороги слизькі.

Нагадаємо, саме на мосту по Маршала Бірюзова часто стаються аварії, коли на дорогах слизько. Минулого тижня через ДТП на мосту утворився затор як результат ДТП за участю 4 автомобілів. На щастя, тоді ніхто не пострадждав, підтвердила Наталія Варченко, представник прес-служби обласного УДАІ. Але аварія сталась саме через слизьке покриття на мосту (того дня був дощ).

– На мосту завжди в негоду небезпечно, у мороз на ньому утворюється льодова кірка, – пояснила Наталя Варченко.

В обласному управління ДАІ повідомили, що міські служби, зокрема ШЕД (шляхов-експлуатаційна дільниця). Але там пояснити, чому дороги не посипані, не можуть: планування. Коли воно закінчиться і керівництво зможе говорити, не відповіли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter