У Полтаві врятували із балкону 9 пенсіонерів: подробиці

Новини
29 грудня 2011 о 18:141109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві врятували із балкону 9 пенсіонерів: подробиці
Журналіст «Кола» побував на місці вчорашньої пожежі на провулку Інтернаціональній, 19.





– Я викликала пожежників, – розповіла Ольга Колєснікова, мешканка будинку. – О 15 годині із вікна підвалу почав валувати дим. Ми навіть не хвилювалися, але викликали пожежників. Аж тут дим піднявся і заполонив нашу 5-поверхівку. В квартирі вже не можна було залишатися. У нас практично всі, хто тут проживає, це пенсіонери. Рятувальники, які надзвичайно швидко прибули, виносили немічних бабусь на руках. Вибили скло у вікнах під’їзду, адже задимленість була великою. Дві частини пожежників боролися із вогнем. Із 4 поверху із балкону зняли кількох бабусь. Пошкоджено пластикові труби, тому у нас води і каналізації тепер немає. Також погоріли телефонні проводи.

Мешканці не знають, що спричинило пожежу. Чи сміття загорілося, чи коротке замикання, навіть про підпал пошепки повідомляли.

– У нас літом масово обікрали підвали, – розповіла пенсіонерка, що мешкає в цій пятиповерхівці. – Всі речі повикидали на центр підвалу і щось там шукали. Потім всі порозбирали речі, але багато що залишилося. Можливо немічні бабусі їх не могли передивитися. Але цю купу речей скинули в куток. Швидше за все вони і почали горіти. Навіть зараз дим відчувається в квартирі, а в під’їзді взагалі смердить.

Журналіст, який поривався спуститися у підвал для фотографування, жінки не пустили.

– Там же чадний газ, – заметушилися пенсіонерки. – І світла немає. Ми просто не дозволяємо туди йти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter