У Полтаві ялинки продають на будь-який смак та гаманець

Новини
29 грудня 2011 о 17:281666 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві ялинки продають на будь-який смак та гаманець
Фото. Сьогодні, 29 грудня, журналіст «Кола» дізнавалась які ялинки і за яку ціну пропонують полтавцям.


Для цього оглянула кілька місцевих ринків. Продають нині як різні хвойні дерева, так і гілочки. Ціни різноманітні. Дехто з продавців зауважує, що ціна залежить не від висоти новорічного деревця, а від кількості голок. Інші ж стверджують, що на ціну впливають обидві характеристики.

Сьогодні за ялинку просять в основному від 50 гривень. У середньому півтораметрове деревце обійдеться покупцям у 70 гривень. Метрове –  50-60 гривень. Але  після обіду, продавці, які вже хотіли по скоріш спродатись, пропонували журналісту метрову доволі пухнасту і красиву сосну за 40 гривень. Маленькі ялинки – 15-25 гривень. Гілочки - від 1 до 5 гривень.

- Активно купувати ялинки полтавці почали на цьому тижні, - розповів один з продавців. -  Багато купували і на минулих вихідних. Запитують різні, кому що підходить по гаманцю. Декого і гілочки влаштовують, іншим – якби велику ялинку.

До теми: 

- Придбати ялинку 31 грудня минулого року для полтавців не було  проблемою.

- У Полтаві можна придбати новорічну ялинку від 40 гривень.

- Де в Полтаві можна купити дешеві ялинки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter