У Полтаві затримали винного у ДТП, внаслідок якого загинула людина

Новини
Надія Труш29 грудня 2011 о 16:13835 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали винного у ДТП, внаслідок якого загинула людина
Нагадаємо, ДТП сталося 17 грудня неподалік зупинки «5-та школа». Бабуся померла у реанімаційному відділенні, врятувати життя старенькій не змогла навіть термінова операція.


Полтавські правоохоронці провели максимум зусиль, аби розшукати водія авто, на якому було здійснено наїзд. Це був автомобіль «Форд Сієра», тому правоохоронці перевіряли усі зареєстровані авто цієї марки у місті. Через 3 доби вдалося встановити особу водія. Ним виявився 31-річний полтавець. На момент затримання чоловік саме завершував ремонт транспортного засобу.

Авто, водій якого збив 70-річну полтавку. (Фото mia-pl.gov.ua)Авто, водій якого збив 70-річну полтавку. (Фото mia-pl.gov.ua)

Те, що постраждала померла, стало для водія несподіванкою

– Водій був упевнений, що із старенькою усе буде гаразд, стверджує, ніби й не здогадувався, що вона може померти, – каже Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області – За його словами, бабуся попросила відвезти її на Південний вокзал, адже дуже поспішала. Але це було не правильно –  якщо водій скоїв наїзд, то неодмінно має доставити потерпілого до лікарні.

Наразі порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство. Покарання за скоєне – позбавлення волі на срок від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортним засобом на срок до 3 років або без такого, за словами Юрія Сулаєва.

До речі, у пошуках авто, водій якого скоїв ДТП, допоміг свідок. Чоловік працює водієм одного з полтавських тролейбусів. Саме він й повідомив правоохоронцям марку авто та орієнтовний колір.

Працівники Державтоінспекції нагородили подякою та цінним подарунком свідка, який повідомив правоохоронцям марку та колір авто. Фото mia-pl.gov.uaПрацівники Державтоінспекції нагородили подякою та цінним подарунком свідка, який повідомив правоохоронцям марку та колір авто. Фото mia-pl.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter