Полтавський Емінем Артем Лоїк розповів, що пробувався ведучим шоу

Інтерв'ю
4 січня 2012 о 12:431909 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський Емінем Артем Лоїк розповів, що пробувався ведучим шоу
Нещодавно Артем Лоїк, учасник відомих проектів «Х-Фактор» та «Україна має талант-2», випустив альбом та виступив із концертною програмою у Полтаві.
Журналістові «Кола» вдалось поспілкуватись з молодим виконавцем.



– Артеме, розкажи про свій  альбом. Скільки пісень до нього увійшло і про що вони?

– Мій новий альбом називається «Мой взгяд». У ньому 18 пісень. Здебільшого ці пісні про країну, всі вони російською, бо я вважаю, що реп звучить краще російською. Українська мова мелодійна. Тому я не дуже люблю читати реп українською.

– А де ж записував альбом?

– Ми записували все в Криму, в Сімферополі, з моїм товаришем-музикантом, який зробив усю музику до альбому. Це діджей Джурас. В альбом входять пісні, які складав протягом свого життя. А записали все за 3 дні.

– Чи облаштував ти свою студію, про яку мріяв?

– Ні, зараз тільки придбав квартиру. А тепер буду далі збирати і здійснювати свою мрію щодо студії.

– Чи підтримують тебе батьки? Чи привітали тебе вони з виходом альбому?

– Звичайно, батьки підтримують. Мама взагалі мій кращий товариш по життю. Якби не її підтримка, у мене нічого б не вийшло. Батьки, бабуся, всі… Навіть тітка з дядьком підтримують. Ми їм уже диск переправили.

– Де ти зараз проживаєш? У попередніх інтерв’ю ти говорив, що живеш у Києві. А тепер, коли придбав квартиру, житимеш у Полтаві?

– Та ні. У Полтаві я просто хочу створити студію. В основному матеріали готую тут, у Полтаві. А в Київ їду вже з матеріалом. В основному я зараз справді у Києві, але виходить так, що нині ми всюди, по всій Україні.

– Як з навчанням, справляєшся?

– В університеті мене підтримують. Я всіх закликаю до нашого Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка. Там круто дуже. Сам факт у тому, що в цьому виші тебе не «тормозять», а тільки сприяють.

– Досить часто після участі в проекті учасникам пропонують залишитись працювати на телеканалі ведучими шоу? Чи тобі пропонували щось подібне?

– Я пробувався на кілька шоу. Але просто ще не було такого шоу, де можна було б читати. Якщо працювати ведучим, треба бути серйознішим. Пропонували кілька разів, а в які проекти я не скажу. Я думаю, що все ще попереду. Просто я зараз сильно в репі, тому мені не вистачає часу, щоб готуватись. Зараз у мене все круто. У нас своя організація однодумців «True Promo Group». І ми хочемо зробити реп, який зможе створити конкуренцію в Росії.

– Чи не були в тебе думки спробувати себе в іншому жанрі? Наприклад, як Олег Кензов.

– Ні, не було. Навіть коли я був на «Х-Факторі». Але це не мій шлях. Він обрав свій шлях, а у мене свій. Я читаю реп.

– Чи є у тебе свій фан-клуб?

–Так. Їх багато і в «Контакті» є. Навіть цілі сайти створюють. Усім надзвичайно вдячний за те, що підтримують.

– А серед твоїх фанатів більше дівчат, які люблять тебе, чи хлопців, які люблять твою творчість?

– От зі мною тут нічого не зрозуміло. Завжди у кожного виконавця є своя  аудиторія, яка його слухає. А у мене такої немає. Мене слухають усі. Від бабусі до дітей. Щойно підбігла дівчинка до мене, яка, мабуть, ще і в школу не ходить. А вчора мій дідусь, слухаючи мою пісню, сказав, що йому сподобалась. Слухає мене вся країна, народ. Тому що я з народу.

– Які плани на майбутнє?

– Уже скоро в Києві буде запис кліпу. А потім навіть не знаю. Треба трохи почекати. Подивимось, чи сподобається людям те, що я роблю. Якщо так, то я випущу ще один альбом, зірву й буде перенасичення репу у всій країні. А якщо ні, то все одно випущу альбом і буду робити свою справу. Не можна зупинятись. Реп. Реп. Реп.

У Полтаві на концерті з тобою виступила Эвгенія Тарайкович. Як ви познайомились?

– У Полтаві всі знають один одного. Тому ми з Женею знайомі давно вже. Я, може, тоді був тільки у Х-Факторі. Тільки починав. Ще ніде ніхто не виступав. Ми просто співали разом і створювали пісні. І з Женею у нас навіть пісня в моєму альбомі.

Євгенія Тарайкович та Артем ЛоїкЄвгенія Тарайкович та Артем Лоїк

До теми - У Полтаві на концерті Артема Лоїка публіку розігрівав гурт Принципова зміна.

Дивіться на сайті «КолоРама» відео з концерту Артема Лоїка в Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter