Новий головний міліціонер Полтавщини на першій прес-конференції розповів про себе

Новини
Валентина Зайченко5 січня 2012 о 11:371379 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий головний міліціонер Полтавщини на першій прес-конференції розповів про себе
Фоторепортаж. Нещодавно призначений на посаду очільника міліції Полтавської області Едуард Федосов сьогодні, 5 січня, дав першу прес-конференцію.




Відповідав на питання журналістів коротко, стримано, здебільш загальними фразами.  Та й зрозуміло, адже на посаді він перебуває всього тиждень, з 29 грудня.  Половина з цих днів – святкові вихідні. Журналістів цікавили крім робочих і особисті питання. На них Едуард Федосов відповідав так само стримано, як і на всі інші.

Вдалося дізнатися, що у Федосова є донька, яка навчається в університеті в Києві. Більше дітей немає. Дружина з донькою залишаться жити в Києві, але приїжджатимуть до нього у Полтаву. Сам же Федосов переїде жити до Полтави.

Новий рік Едуард Вікторович зустрічав у Києві. Зараз уся його родина перебуває в Полтаві в гостях. Як сказав новий начальник, від Полтави перше враження у нього хороше – "народ нормальний", висловився він.

Чому Федосова перевели в Полтаву з посади начальника ГУБОЗу МВС України, Едуард Вікторович відповів, що це особисте рішення Міністра. І на своїй посаді Федосов старатиметься ще більше покращити показники розкриття злочинів.

– Мені дістався від попередників гарний спадок.  Колишні очільники міліції Полтавьскої області – люди честі і совісті. Полтавська область – зараз одна з найкращих за показниками, – сказав Едуард Вікторович. – Я намагатимусь ще більше покращити цей результат.

До теми:

Головний міліціонер області розповів, кого звільнить

У Полтаві Федосов попрохав не записувати його в олігархи

Головний міліціонер області спортом почне займатися в Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter