У Полтаві затримали «металевого» крадія

Ситуація
Надія Труш9 січня 2012 о 10:411021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали «металевого» крадія
Нещодавно у Полтаві затримали крадія, який уже 4 роки викрадав з гаражів та сараїв полтавців металеві вироби, велосипеди, електроінструменти.


Полтавець викрадав чуже майно, аби купити наркотики. (фото tsn.ua)Полтавець викрадав чуже майно, аби купити наркотики. (фото tsn.ua)

Зловмисник скоїв більше 15 крадіжок, повідомляє УМВС в Полтавській області. «Полював» 30-річний полтавець у гаражах, сараях. Викрадав металеві вироби, велосипеди, електроінструменти, магнітоли.

Вкрадене збував, аби мати кошти на наркотики. Навіть при затриманні  мав при собі наркотичну речовину.

Полтавець уже не раз притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. 4 роки тому його затримували за те, що викрадав речі з гаражів, проникаючи у приміщення через дерев’яні дахи. Цього ж разу вигадав інший спосіб проникнення: викручував шпуги та зривав замки. Вкрадене майно збував на місцевих ринках.

За «полювання» на чуже майно – до 3 років позбавлення волі

Правоохоронці уже порушили по 7 фактах крадіжок кримінальні справи за статтею 185 Кримінального кодексу (крадіжка). За «полювання» на чуже майно полтавцю «світить» покарання у вигляді позбавлення волі – до 3 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter