Полтавець вдарив сокирою жінку і виніс її на двір помирати

Новини
12 січня 2012 о 12:48899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавець вдарив сокирою жінку і виніс її на двір помирати. Фото taiga-nn.ruНапередодні новорічних свят медики забрали жінку із серйозними ранами із двору будинків н в мікрорайоні «Алмазний».


До медичного закладу жінку доставили в тяжкому стані. Діагноз полтавки – відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню, забійні рани голови. Полтавка не прийшла до тями і померла від ран.

Правоохоронці почали пошуки того, хто задав таких тяжких ран полтавці.

Невдовзі оперативникам вдалося встановити підозрюваного у скоєнні даного злочину. Ним виявився не працюючий, раніше не судимий 45-річний полтавець.

– Чоловік випивав із знайомою алкогольні напої, – розповіла Світлана Росса, помічник начальника по зв’язкам з громаськістю Октябрського райвідділу УМВС України в Полтавській області. – Невдовзі між захмелілими компаньйонами, як зазвичай у таких ситуаціях, виникла сварка, яку чоловік вирішив владнати за допомогою кулаків.
Потім, увійшовши під час побиття людини в азарт, господар взявся за сокиру, якою наніс жінці кілька ударів по голові.

Вже коментуючи свої дії пізніше, чоловік повідомив правоохоронцям, що в той момент не думав, що зможе вбити.

Та коли прийшов до тями й побачив закривавлену гостю, полтавець не викликав ні «швидку», ні міліцію. Натомість виніс тіло жінки на вулицю й повернувся додому.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої відносно підозрюваного вже порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти

років. Розпочате досудове слідство.

По темі:

Жінка вбила сокирою сина

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter