У Полтаві може повторитись брянська трагедія

Новини
Ніна Король12 січня 2012 о 14:271249 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві може повторитись брянська трагедія
Біля ЦУМу в Полтаві на тротуарній плитці утворилась яма, яка росте в розмірах. У сусідній Росії через обвал подібної діри загинула дитина.


Тротуарна плитка в Полтаві біля ЦУМу просідає не один місяць, нині біля люка уже утворилась діра. Полтавські чиновники не помічають, імовірно, проблеми. Адже ті, хто їздить авто і не ходить центральною Жовтневою біля ЦУМу пішки, ями можуть і не помічати.



Між тим увечері полтавці та гості міста мимоволі проходять біля отвору, і можна чути навіть лайку, коли нога опиняється в дірі. Продавці, що працюють неподалік, знають про небезпечне місце. Ніяких служб, які б оглядали діру чи планували її залатати, не бачили.

Які саме комунікації проходять фактично в серці Полтави і що приховує люк (водопостачання, каналізацію, кабелі зв’язку), журналісту з’ясувати не вдалось. Але нині іде сніг, і не виключено, що хтось може отримати травму через яму чи стати бранцем підземного полону.

У службі швидкого реагування «15-80», що діє при міськвиконкомі Полтави, повідомили, що сигналів про яму біля ЦУМу не надходило ні від кого, крім журналіста.

– Ремонтувати цю ділянку повинні ті служби, чиї комунікації там проходять і чий це люк відповідно, – роз’яснила Тетяна Самсоненко, диспетчер згаданої служби.

Нагадаємо, 8 січня в Радянському районі Брянська під жінкою, яка везла малолітню дитину в колясці, раптово стався обвал тротуарної плитки, розташованої над каналізаційним колектором. Під час падіння дитина випала з коляски і її понесло підземною течією. Матір урятували перехожі. Дитя пізніше знайшли мертвим.

За фактом загибелі дитини слідче управління СК РФ у Брянській області порушило кримінальну справу за ч.2 ст.109 Кримінального кодексу РФ (спричинення смерті з необережності внаслідок невиконання особою своїх професійних обов’язків).

Троє брянських чиновників, чиї посади були пов’язані з ЖКХ, пішли у відставку, повідомляють російські ЗМІ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter