Завтра у Полтаві працюватиме два пункти обігріву

Новини
26 січня 2012 о 20:181079 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Завтра у Полтаві працюватиме два пункти обігріву
Фоторепортаж. Для полтавських безхатьків настало свято.
Адже сьогодні, 26 січня, в обласному центрі почав працювати мобільний пункт обігріву. Цього разу його облаштували недалеко від Південного вокзалу. Нагадуємо, що минулого року він знаходився поблизу Київського вокзалу.





Журналіст «Кола» відвідала пункт обігріву. Його розмістили за ринком, що поруч із Південним вокзалом. У натягнутому наметі досить таки тепло, бо є спеціальні прилади обігріву. Окрім того, емененсники варять чай для відвідувачів пункту. До речі, чай не в пакетиках, а заварний. Подають – в одноразових пластикових стаканах. Журналісту «Кола» рятувальники розповіли, що працюють удвох з 8-ї до 20-ї. А потім приходить наступна зміна.



- Завтра мають бути вже і бутерброди для наших відвідувачів, - говорять працівники УМНС області. – Приходять сюди в основному одні і ті ж персони – місцеві безхатьки. Прийшли, погрілись і пішли, і так цілий день. Ми вже поіменно кожного знаємо.

Полтавські безхатченки вдячні рятувальникам за їх турботу

– Для нас це дійсно спасіння, – розповіла Тетяна Миколаївна, яка прийшла погрітись. – Адже там, де тепло, там і життя. На вулиці в такі морози і загинути ж можна. А з вокзалу нас виганяють. Тому ми вдячні адміністрації та рятувальникам за турботу. Вони нас не ображають. Дають нам гарячого чаю скільки ми забажаємо.

За тепло та чай безхатьки готові й самі дрова носити. Що і спостерігала журналіст, коли прийшла до пункту. Також журналіст помітила, що погрітись приходять і безпритульні тварини.

Вхід до пункту обігрівуВхід до пункту обігріву

До речі, від завтра, 27 січня, у Полтаві вже буде діяти два таких мобільних пункти обігріву.

- Завтра, відкриють ще один такий пункт у Полтаві, - повідомив Віталій Шкаревський, начальник центру пропаганди УМНС області. – Планують його поставити біля автовокзалу.

По темі:

У Полтаві пункт обігріву з’явиться при мінус 25 морозу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter