Полтавець вкрав у магазині ноутбук, але через докори сумління повернув

Новини
Надія Труш29 січня 2012 о 10:101117 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вкрав у магазині ноутбук, але через докори сумління повернув
Днями у Полтаві в одному з магазинів техніки чоловік вкрав ноутбук. Але через докори сумління, наступного ж дня повернув вкрадене.

 



фото news.if.uaфото news.if.ua

Крадіжку полтавець скоїв у магазині техніки, де працював його знайомий, повідомляє УМВС в Полтавській області.

Полтавець зайшов провідати знайомого, але того на робочому місці не було. Тому чоловік почав ходити між рядами з товаром, розглядав ноутбуки. Коли побачив, що один з дорогокоштуючих ноутбуків не закріплений, сховав його під куртку та швидко вийшов з магазину.

Як розповідав полтавець правоохоронцям, уже давно мріяв придбати собі ноутбук, але не мав коштів. До речі, коштує «обраний» зловмисником ноутбук 7999 гривень.

Через докори сумління злодій вирішив повернути ноутбук

Коли ж прийшов з вкраденою річчю додому, пожалкував про скоєне й вирішив повернути ноутбук у магазин. І вже наступного дня пішов до магазину, де представився кур’єром й передав його начальнику охорони магазину.

На момент передачі ноутбука працівники магазину уже знали, що техніка пропала, повідомили правоохоронців.

Наразі міліціонери Октябрського райвідділу міста проводять дослідчу перевірку, за фактом крадіжки. Зловмисник може отримати покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років. Яке саме покарання понесе чоловік, вирішить суд.

До теми:

У Полтаві безробітний викрав смітник

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter