Через морози студентів одного з полтавських вишів відправили на канікули

Новини
31 січня 2012 о 17:271238 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Через морози студентів одного з полтавських вишів відправили на канікули
У зв’язку  з похолоданнями у деяких студентів Полтавського інститут економіки і права - три дні канікул.


Студенти цього вишу під час занять, сьогодні, 31 січня. Фото Ніни КорольСтуденти цього вишу під час занять, сьогодні, 31 січня. Фото Ніни Король

- Ми відправили на канікули тільки тих студентів, що навчаються в цьому корпусі, що на Котляревського, - розповів Сергій Глоба, проректор вишу. – Це приблизно чотири групи, десь 80 студентів. Адже на завтра передають мінус 23. Тож із 1 лютого, і до понеділка, 6 лютого, вони побудуть вдома. Відпрацюють потім, це не багато. Чи то по суботам, чи пари розкидаємо в будні дні, потім вирішимо.

Як пояснив Сергій Миколайович, таке рішення прийняли відповідно до наказу №81 Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Про роботу навчальних закладів в умовах низьких температур».

Довідка «Кола»: Витяг з  рішення: «Рекомендувати приймати рішення про призупинення навчально-виховного процесу в професійно-технічних, позашкільних і вищих навчальних закладах при зниженні температури повітря до мінус 20 градусів Цельсія»

Нагадуємо, що у полтавських школах поновили заняття.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter